Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 50% popust na vstopnico za živalski park Na Jasi z več kot 250 živalmi!

od 2,00 €

Redna cena od 0,00 €

# / 9

Do 50% popust na vstopnico za živalski park Na Jasi z več kot 250 živalmi!

od 2,00 €

Obiščite neobičajen živalski park Na Jasi, kjer v sožitju z naravo prebivajo številne živali. Uživali boste v naravnem okolju, ki ga sestavlja ogromno vrst zanimivih rastlin, prepustili se boste vonjavam zelišč na zeliščnem vrtičku in se odpočili na klopcah sredi zelenja. Najmlajši se bodo lahko igrali na igralih, se sprehodili po senzorni poti in se neznansko zabavali.

Oglejte si neobičajen živalski park in nekatere živali tudi pobožajte na prijetni družinski kmetiji. Imajo tudi eksotične živali!

živalski park na jasi

Na družinski kmetiji prebivajo nosati medvedki, žerjavi, nanduji, črni labodi, afriško govedo (zebu), mini poniji, afriške pritlikave koze, različne vrste prašičev, ovc, pritlikavi zajčki in morski prašički, osliček, okrasna perutnina, kot so purani, kokoši, gosi, race, pegatke, pav, golobi in papige ter krapi in druge ribe. Seveda imajo tudi prijazne mucke, ki ne smejo manjkati na nobeni kmetiji. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • oglejte si prelepe živali in spodbudite pravilen odnos do narave
  • enkraten park, z malo drugačnim pristopom in osebno noto
  • negujte pozitiven odnos do rastlinskega in živalskega sveta
  • možnost ogleda več kot 250 živali, tudi eksotičnih
  • sprehodite se po senzorni poti in zeliščnem vrtičku
  • nepozaben dan preživet v prelepi naravi

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Za najmlajše

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Živalski park Na jasi s srcem vodi družina, ki je pred 26 leti našla svoj košček sveta v Selah pri Dobovi. V tem času so ustvarili kmetijo, na kateri ljudje, živali in rastline bivajo v sožitju. Z leti se je število živali večalo in večalo in danes jih pri Na jasi prebiva okoli 250, med njimi kar nekaj drugačnih, eksotičnih.
Vabijo vas na jaso, kjer se boste prosto sprehajali v zato namenjeni ograji, si ogledovali živali in o njih izvedeli zanimive informacije, nekatere tudi božali. Živalski park Na jasi se nahaja 5,5 km od Term Čatež in 3,5 km od Term Paradiso. 

KAM NA IZLET ?
Raziščite zgodovinsko središče Brežic z gradom iz 16. stoletja in z Vodnim stolpom. Nedaleč stran se nahaja nekdanji srednjeveški grad Morkice, ki je danes urejen v butični hotel, v sklopu katerega je urejeno eno izmed najlepših slovenskih golf igrišč, grajska restavracija in vinska klet. Korak stran se razprostirajo Gorjanci z posebno hidrološlo in geomorfološko podobo kar tvori čudovito vinogradniško pokrajino. Za izlet primerna destinacija je tudi Kostanjevica na Krki, ki leži na umetnem otoku, kar pa je tudi posebnost naših mest. Ogledate si pa lahko tudi Cisterijanski samostan in most na Krki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (205)