Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 58% popust na poletno kopanje na kopališču Laguna Mestna plaža!

od 4,90 €

Redna cena od 11,00 €

# / 9

Do 58% popust na poletno kopanje na kopališču Laguna Mestna plaža!

od 4,90 €

Redna cena od 11,00 €

Vodna oaza v prestolnici! Za zagorelo polt se nastavite sončnim žarkom na ležalnikih ob bazenu, za ohladitev pa se potopite v osvežujočo vodo v naj slovenskem kopališču, že od leta 2005! Uživajte v pestri ponudbi bazenov za otroke in odrasle na skupni površini kar 19.000 m².

Ko nastopijo visoke temperature, razbeljen asfalt in neznosna gneča, je pravi čas, da se odpravimo na najboljše slovensko letno kopališče!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • vstopnica velja za 1 odraslo osebo ali otroka nad 1 metrom višine

LAGUNA MESTNA PLAŽA

BAZENI
Ograjeni bazenski obroč zajema 5.500 m². Laguna mestna plaža se razprostira na skupni površini 19.000 m². V bazenskem obroču je 4.000 m² obbazenskih talnoogrevanih tlakovanih površin in 1.300 m2 vodnih površin, ki omogočajo kapaciteto 1.840 kopalcev istočasno ali 2.500 kopalcev čez ves dan. Kopalcem je na razpolago 24 zunanjih tušev, 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter moške in ženske sanitarije poleg dvorane. V bazenskem obroču se nahaja Vitka bar z 12 vodnimi barskimi stoli in vrtom s 50 sedeži. Na tlakovanih površinah je 300 ležalnikov in 150 senčnikov.

PLAŽA
Plaža se razprostira na 10.000 m² površin parka, namenjenega za počivanje in prireditve (delno tlakovano, pretežno angleška trata), kjer se nahaja 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter 4 zunanji sanitarni kontejnerji. Notranja garderoba vsebuje 35 kabin za preoblačenje in 300 omaric za garderobo. V garderobi so moške in ženske sanitarije in 12 tuš kabin.
Otroško igrišče je veliko 420 m², opremljeno z rustikalnimi igrali, odrom za predstave in igrali na prostem. Na travnati površini se nahaja bar, opremljen z vrtom za 250 gostov, primeren za večje skupine. Ob travnati površini je prireditveni šotor za 300 oseb z 20 mizami in klopmi primernimi za piknike. Pri vhodu sta fast food in sladoledni vrt s 40 mizami in stoli.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • kopališče zgrajeno po načelih Feng shui-ja na 19.000 m² površine
  • hidromasažni in otroški bazeni ter igrala in tobogani za otroške vragolije
  • vsakodnevna otroška animacija za zabavo najmlajših
  • lounge plaža, bikini plaža na otoku, plaža ob cocktail baru, otroška igrala
  • kristalno čista voda, urejene zelenice in higiena na najvišjem nivoju
  • dnevna ponudba hrane tudi za najzahtevnejše gurmane
  • zdrava vodna sprostitev in brezplačno uživanje na udobnih ležalnikih

Dobro počutje

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Laguna mestna plaža v sklopu Ljubljana Resorta s čistočo bazenske vode, urejenostjo ob-bazenskih in travnatih površin, prijaznostjo osebja, skrbjo za varnost in odlično ponudbo predstavlja izjemen poletni prostor v središču Ljubljane za oddih tako za ljubljanske in slovenske goste, kot za številne turiste. Trudijo se razvajati obiskovalce in nuditi bogato animacijo. Dokaz kvalitetne ponudbe je med drugim tudi laskav naziv Naj kopališče Slovenije, ki ga je kopališče Laguna Mestna plaža prejelo že kar 10. leto zapored!

V sklopu kopališča je na voljo tudi Befit fitnes center, kjer lahko vadite na moderni liniji fitnes naprav ali pa obišete katero od kar 12 vrst skupinskih vadb, ki jih nudijo. Prav tako lahko igrate odbojko na mivki na treh igriščih, ki so urejena po standardih mednarodne odbojkarske zveze (FIVB). V večernih urah so osvetljena z reflektorji.

Ljubljana Resort poleg kopališča s fitnesom in odbojke na mivki nudi tudi nastanitve in restavracijo. Oddih si lahko privoščite Hotelu Ljubljana Resort*** s 60 eno do pet posteljnimi sobami (32 sob je klimatiziranih), za željne kampiranja pa je na voljo Ljubljana Resort Camping***, ki leži v senci visokih dreves ob reki Savi in je obnovljen, urejen in moderno opremljen. S 177 parcelami se razteza na 3 ha zelenih površin.

Na kulinarično razvajanje vas vabi gostilna Štern z več kot 100 letno tradicijo. Znani so po svoji domačnosti hrane, izborom odličnih vin in gostoljubnosti postrežbe. Gostišče sprejme manjše ali večje skupine ter ima veliko parkirišče in vrt. Restavracijski del gostilne sprejme 150 oseb, prireditveno-gostilniški zimski vrt 250 oseb in posebna soba za zasebne dogodke 40 oseb.V gostilni Štern dnevno pripravljajo kosila ter jedi po naročilu. Poleg bogate ponudbe hrane in pijače za manjše in večje družbe nudijo tudi organizacijo piknikov na travnatih in obbazenskih površinah ali v primeru slabega vremena pod šotorom in v zimskem vrtu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (154)