Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Priprava na smučarsko sezono! 50% popust na servis smuči ali snowboarda!

11,90 €

Redna cena od 24,00 €

# / 4
ISKANO

Priprava na smučarsko sezono! 50% popust na servis smuči ali snowboarda!

11,90 €

Redna cena od 24,00 €

Ste pripravljeni na novo sezono sneženih radosti? Poskrbite za brezskrbno smuko s temeljitim servisom, ki vključuje brušenje robnikov in podloge, zalivanje in izravnavo mase ter impregnacijo in poliranje. Poskrbite za izboljšan nadzor in večjo varnost!

Brezskrbno uživanje na snegu! Vključeno brušenje robnikov in obloge, impregnacija in poliranje ter zalivanje in izravnava mase!

SERVIS SMUČI ALI SNEŽNE DESKE

Pri servisiranju se zmogljivost vaših smuči ali snežne deske bistveno poveča in prilagodi vašemu znanju smučanja. Serviserju povejte, kakšen stil in način vožnje vam ustreza, kakšen teren vam je najljubši, ter kakšne so vaše ostale želje. Le tako bo lahko serviser ustrezno pripravil vaše smuči ali snežno desko za prihajajočo sezono!
Vrhnja stran, obloga in robovi se očistijo in obrišejo, da se odstrani umazanija. Nato se pregledajo poškodbe na vaših smučeh ali snežni deski. 

BRUŠENJE ROBNIKOV IN DRSNE PODLAGE
Obdelava robnikov na drsni strani pomembno spremeni lastnosti smuči ali snežne deske.  Obdelava mora biti prilagojena smučarskemu-boardarskemu znanju, namenu in tipu smuči, snežne deske. S pomočjo posebnega sistema pa revolucionarno natančno obdelajo robnik in pomembno izboljšajo natančnost vhodov v zavoj in izhodov iz zavoja.
Glede na zmogljivost, ki jo pričakujete od vaših smuči ali snežne deske, se robovi »spustijo« med 0 in 3 stopinje (2 stopinji privzeto). Nastane neprekinjena gladka površina . Brušenje se izvede s keramičnimi brusili, kjer se izredno natančno zgladi in spolira pod ustreznim kotom rob smuči (kot od 90-87stopinj).

IMPREGNACIJA
Zadnji korak pri vsakem servisiranju je nanašanje vročega voska. Vroči vosek impregnira oblogo, ščiti pred poškodbami in izboljša drsnost ter vodljivost športnega pripomočka. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • celovit servis za odlično stanje smučarske opreme
  • vrhunska priprava na smučarsko sezono
  • brezhibno stanje vaših smuči ali snowboarda skozi celotno sezono
  • varna in nepozabna smuka
  • podjetje z dolgoletnimi izkušnjami

Odlična ideja za darilo

Rezervacija ni potrebna

Pameten nakup

VEČ O PONUDNIKU

Trgovina in servis Bokal Sport se nahaja v starem mestnem jedru Škofje Loke in svojim kupcem ponuja vso opremo za smučanje in turno smučanje ter tudi opremo za pohodništvo in kolesarjenje. Na zalogi imajo celotno kolekcijo blagovnih znamk Roxy, Quiksilver, Colmar, Chiemsee, Bolle, Poc, Scarpa, Salewa itd. V servisu bodo izkušeni mojstri poskrbeli za vaše alpske, turne in tekaške smuči, snowboarde ter tudi kolesa. Obiščite jih in se prepričajte še sami!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (193)