Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

64% popust za praznjenje, čiščenje in polnjenje klime do 200 g!

21,90 €

Redna cena od 60,00 €

# / 2

64% popust za praznjenje, čiščenje in polnjenje klime do 200 g!

21,90 €

Redna cena od 60,00 €

Da izleti in vožnja na morje ne bodo muka, bo poskrbela profesionalna ekipa, ki sprazni, očisti in napolni klimatsko napravo. Poskrbijo za odstranitev starega olja in plina, vakuumiranje klimatskega sistema in odvzem vlage ter klimo napolnijo z do 200 g novega plina.

Strokovno izveden postopek, ki napolni klimatsko napravo z do 200 g novega plina!

POLNJENJE IN PREGLED KLIMATSKE NAPRAVE

Klimatska naprava vozniku in potnikom zagotavlja prijetnejšo in udobnejšo vožnjo, voznik pa je tudi bolj zbran pri vožnji, kar pripomore k večji aktivni varnosti v cestnem prometu. Klimatska naprava niso zgolj gumbi za upravljanje, temveč je to kompleksen sistem, ki za optimalno delovanje potrebuje redno vzdrževanje. V hladilnem sistemu je namreč plin, ki skozi čas, skozi različne, bolj ali manj tesne spoje počasi uhaja, s čimer se zmanjšuje učinkovitost delovanja klimatske naprave.
Celoten strokovno izveden postopek zajema praznenje, čiščenje in polnenje klimatske naprave, odstranitev starega plina in olja, vakuumiranje klimatskega sistema in odvzem vlage, vnos novega olja in barvila in polnjenje klime z novim plinom.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • praznjenje, čiščenje in polnjenje klimatske naprave
  • odstranitev starega plina in olja
  • vakuumiranje klimatskega sistema in odvzem vlage
  • polnjenje z novim plinom do 200 g
  • strokovno opravljen postopek

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

V avtomobilskem servisu Novak vedno poskrbijo, da vaš jekleni konjiček deluje brezhibno in kot podmazano. Svojim strankam ponujajo različne storitve, od specialnega poliranja žarometov, ki so po poliranju videti kot novi, pa vse do servisiranja avtoklime. Klimatska naprava v avtomobilih je danes nekaj običajnega. Avtomobilski servis Novak vam nudi tudi strokoven servis, čiščenje, polnjenje, in testiranje avtoklime vašega avtomobila.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)