HUDA CENA za polnjenje klime v osebnem vozilu v Avtocentru Avtostop!

25,00 €

prodani

Prodanih več kot 100 kuponov

# / 3

HUDA CENA za polnjenje klime v osebnem vozilu v Avtocentru Avtostop!

25,00 €

prodani

Prodanih več kot 100 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Pred vrati so vroči dnevi in z njimi tudi številni izleti! Da boste uživali v vožnji s svojim jeklenim konjičkom, pravočasno poskrbite za klimatsko napravo vašega vozila. Strokovno podkovano osebje Avtocentra Avtostop bo poskrbelo za odstranitev starega plina in olja, vakuumiranje klimatskega sistema, odvzem vlage, vnos novega olja in barvila ter polnjenje klimatske naprave s plinom R134a.

Pravočasno poskrbite za popolno delovanje klime v vročih poletnih dneh!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x polnjenje avtoklime za osebno vozilo

  • odstranitev starega plina in olja
  • vakuumiranje klimatskega sistema
  • odvzem vlage iz sistema
  • vnos novega olja in barvila
  • polnjenje klime s plinom R134a (ne glede na količino)
  Preberi vse

  HUDA CENA

  25,00 €

  Vrnemo 0,13 €

Polnjenje avtoklime

Klimatska naprava vozniku in potnikom zagotavlja prijetnejšo in udobnejšo vožnjo, voznik pa je tudi bolj zbran pri vožnji, kar pripomore k večji aktivni varnosti v cestnem prometu.
Klimatska naprava niso zgolj gumbi za upravljanje, temveč je to kompleksen sistem, ki za optimalno delovanje potrebuje redno vzdrževanje. V hladilnem sistemu je namreč plin, ki skozi čas, skozi različne, bolj ali manj tesne spoje, počasi uhaja, s čimer se zmanjšuje učinkovitost delovanja klimatske naprave.
Celoten strokovno izveden postopek zajema praznjenje, čiščenje in polnjenje klimatske naprave v osebnem vozilu: odstranitev starega plina in olja, vakuumiranje klimatskega sistema, odvzem vlage iz sistema, vnos novega olja in barvila ter polnjenje klime s plinom R134a.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prijetna vožnja v vročih dnevih
 • izkušeno in strokovno podkovano osebje
 • odstranitev starega olja in nečistoč
 • praznjenje in polnjenje klime s plinom R134a
 • fiksna cena ne glede na porabljeno količino plina R134a (velja za osebna vozila)
 • kakovostno opravljena storitev

Podjetje s tradicijo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Preizkušen paket

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi ali unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST

Kupon je unovčljiv do vključno 31.8.2020.

MOŽNA DOPLAČILA

10 € za dezinfekcijo klime 
10 € za kombi vozila

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 041 544 533 (PON-PET 9:00-16:00) ali e-mail naslov info@avtostop.si.

PARKIRIŠČE

Pred avtocentrom je brezplačno parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

 

Ponudba NE VELJA za plin R1234yf.

VEČ O PONUDNIKU

Avtocenter AvtoStop se nahaja na dveh lokacijah - v Šiški in v neposredni bližini BTC-ja. Na Letališki cesti 1 se nahaja največja in najsodobnejša avtomatska avtopralnica AvtoStop. V Šiški pa vam nudijo ročno pranje, pri katerem vaš jekleni konjiček očistijo od strehe do podvozja z visoko kakovostnimi nevtralnimi šamponi in profesionalno opremo, ki vaše vozilo neguje in mu podari visok sijaj. V Šiški bodo za vas opravili tudi servis vozil, storitve avtooptike, vulkanizerstva, avtoelektrike, vzdrževanja klimatskih naprav, globinskega čiščenja, poliranja, hrambe pnevmatik, montažo vlečnih kljuk in parkirnih senzorjev ter druge storitve. AvtoStopovi izkušeni strokovnjaki pri svojem delu uporabljajo najnovejša znanja in tehnologije. Njihovi vodili sta iskanje optimalnih rešitev za njihove stranke in kvalitetno opravljene storitve, zato jim vsako leto zaupa več strank.

Strokovno in prijazno osebje v Avtocentru AvtoStop bo poskrbelo za hitro in profesionalno storitev, ki bo pripomogla k udobnejši vožnji in boljšemu počutju v vašem avtomobilu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (183)

Ceneje ne najdeš nikjer!