Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 61% popusta na globinsko čiščenje sedežev vašega jeklenega konjička!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3

Do 61% popusta na globinsko čiščenje sedežev vašega jeklenega konjička!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Naj bo vaš jekleni konjiček znova kot iz salona! Za kvalitetno globinsko čiščenje sedežev vašega avtomobila bodo poskrbeli izkušeni mojstri v Avtopralnici Zvezda. Možnost tudi ročnega notranjega in zunanjega čiščenja avtomobila ter čiščenje vseh tapet.

Možnost tudi ročnega notranjega in zunanjega čiščenja avtomobila ter čiščenje vseh tapet!

ČIŠČENJE AVTOMOBILA

Avtocenter Zvezda odlikuje visoka stopnja kakovosti saj uporabljajo samo čistila priznanega italijanskega proizvajalca Fraber. Prav tako imajo stalen ter usposobljen kader z dolgoletnimi izkušnjami na področju nege vozil.

GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽEV
Gre za temeljito čiščenje sedežev, ki odstrani še tako trdovratne madeže. S tem postopkom se odstrani tudi bakterije ter vonjave. Po čiščenju sedeži izgledajo lepši, njihova življenjska doba pa se podaljša.

ROČNO NOTRANJE ČIŠČENJE
Globinsko notranje čiščenje zajema sesanje notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora ter čiščenje prahu in umazanije ter pranje gumijastih preprog. Uporabi se tudi zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih. S čistilom se očistijo tudi stekla.

ROČNO ZUNANJE PRANJE
Z najmehkejšimi krtačami bodo vašega jeklenega konjička oprali z mehko vodo in podvozje očistili z močnim pritiskom. Zunanje pranje vašega avtomobila zajema vrsto metod čiščenja, kot so: predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, uporabo zaščitnega premaza za gume in brisanje vozila.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • temeljito odstranjevanje vseh vrst trdovratnih madežev iz sedežev
  • storitev s strani strokovnjakov na področju vzdrževanja avtomobilov
  • za doplačilo storitev tudi za kombije, terenska in enoprostorna vozila
  • možnost zunanjega in notranjega ročnega čiščenja
  • za svež in čist izgled vašega avtomobila

Odličen nakup

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Avtocenter Zvezda se nahaja v Ljubljani in ponuja razne storitve za vašega jeklenega konjička. Nudijo notranje in zunanje čiščenje, hitri servis, polnjenje klime in še mnogo več. Stokovno osebje se ukvarja tudi z dejavnostmi vulkanizerstva pri katerem menjajo vse vrste pnevmatik ter nudijo storitve uravnoteženja in popravila pnevmatik.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (204)