Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

72% popust na globinsko čiščenje z zunanjim pranjem jeklenega konjička!

39,20 €

Redna cena od 140,00 €

# / 3
PRIPOROČAMO

72% popust na globinsko čiščenje z zunanjim pranjem jeklenega konjička!

39,20 €

Redna cena od 140,00 €

Ko sesalec ne zadostuje, prepustite avto strokovnjakom, ki bodo iz vaših sedežev spravili tudi najmanjšo in najbolj trdovratno umazanijo, vi pa se boste za volan usedli z nasmeškom. Ekipo podjetja Avtostop formirajo profesionalci, ki prisegajo na perfekcijo. Poskrbeli bodo za globinsko čiščenje in zunanje pranje avtomobila. Naj vaš cestni prijatelj zasije!

Vozite se v avtu na popolno očiščenih in dišečih avtomobilskih sedežih!

GLOBINSKO čiščenje z zunanjim pranjem

Globinsko čiščenje je vrsta kemičnega čiščenja. Je postopek s katerim odstranijo bakterije in vonjave v notranjosti vašega vozila. S tem načinom čiščenja zagotovijo boljše počutje v vašem vozilu in trajnejšo kvaliteto notranjih materialov.

Avtosedeže najprej na suho posesajo: sedeže, tla, tepihe, vrata, strop in prtljažnik. Ko opravijo priprave, nadaljujejo s kemičnim čiščenjem s čistili. Ta vsebujejo posebne komponente za občutljivo čiščenje materialov vašega vozila, odstranijo umazanijo, bakterije, pršice, prašne delce in neprijeten vonj.

Kdaj priporočajo globinsko čiščenje?

 • priporočljivo ga je opraviti 1x letno
 • kadar je umazanija vidna
 • zaradi podaljšane dobe kvalitete usnja
 • zaradi nalaganja odmrle kože in las v tekstilne dele vozila
 • zaradi vožnje hišnih ljubljenčkov
 • v poletnem obdobju zaradi potenja
 • če v avtomobilu kadite
 • da bi se bolje počutili med vožnjo

ZUNANJE PRANJE
Ročno pranje avta se začne s sprejemom vozila. Temeljito ga sperejo z vodo ter uporabijo tekočino, ki odpravi trdovratno umazanijo in mrčes z vozila. Tekočino pustijo delovati nekaj minut. Avtopralnica uporablja samo kvalitetna in okolju prijazna čistila za avto. Z vašega avtomobila odstranijo drevesno smolo, insekte ter ptičje iztrebke.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • strokovno čiščenje glede na materiale v vašem avtomobilu
 • odprava neprijetnih zažrtih vonjav
 • temeljito očiščeni in dišeči avtomobilski sedeži
 • odstranitev vsega, kar ogroža zdravje vas in vaših potnikov
 • svežina, ki vas bo spomnila na zadovoljstvo ob novem avtu

Podjetje s tradicijo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Avtocenter AvtoStop se po novem nahaja na dveh lokacijah - v Šiški in v neposredni bližini BTC-ja. Na Letališki cesti 1 se nahaja največja in najsodobnejša avtomatska avtopralnica AvtoStop. V Šiški pa vam nudijo ročno pranje, pri katerem vaš jekleni konjiček očistijo od strehe do podvozja z visoko kakovostnimi nevtralnimi šamponi in profesionalno opremo, ki vaše vozilo neguje in mu podari visok sijaj. V Šiški bodo za vas opravili tudi servis vozil, storitve avtooptike, vulkanizerstva, avtoelektrike, vzdrževanja klimatskih naprav, globinskega čiščenja, poliranja, hrambe pnevmatik, montažo vlečnih kljuk in parkirnih senzorjev ter druge storitve. AvtoStopovi izkušeni strokovnjaki pri svojem delu uporabljajo najnovejša znanja in tehnologije. Njihovi vodili sta iskanje optimalnih rešitev za njihove stranke in kvalitetno opravljene storitve, zato jim vsako leto zaupa več strank.

Strokovno in prijazno osebje v Avtocentru AvtoStop bo poskrbelo za hitro in profesionalno storitev, ki bo pripomogla k udobnejši vožnji in boljšemu počutju v vašem avtomobilu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (122)