k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Zapleši! 55% popust na 1-mesečni plesni tečaj Break dance ali Akrobatika!

od 14,90 €

Redna cena od 32,99 €

# / 3
SAMO NA KUPONKO.SI

Zapleši! 55% popust na 1-mesečni plesni tečaj Break dance ali Akrobatika!

od 14,90 €

Redna cena od 32,99 €

V plesnem klubu z dolgoletno tradicijo in bogatimi izkušnjami na plesnem in vadbenem področju, se boste sprostili, naplesali in razgibali ob različnih vadbah. Na voljo sta Break Dance in Akrobatika. Naučite se novih plesnih korakov ali pa razgibajte in okrepite svoje telo. 

Naučite se novih plesnih korakov v plesnem klubu z dolgoletno tradicijo! Treningi so 1x-2x/teden po 60 min!

KLUB V.I.P. dance

BREAK DANCE
Break dance je ples obrnjen na glavo. Pleše se ga po rokah in nogah, po zraku in po tleh, s telesom… predvsem pa z domišljijo. To je ples brez pravil. Razvil se je v 70-ih letih prejšnjega stoletja v New Yorku. Pretočni koraki in dih jemajoči triki so nastajali na podlagi osnov gimnastike, kapuere in plesnih gibov takratnih znanih pevcev, med njimi Jamesa Browna. Do danes se je ohranila tradicija, da se Break dance pleše ob spremljavi funk/soul glasbe. Break dance je zrcalo življenja. Zajema namreč dinamiko, gibljivost, ustvarjalnost, vzdržljivost, moč, ravnotežje, drznost, tveganje. Sistem treningov pripomore k napredku vsega od naštetega. V pestri in bogati 12 letni tradiciji naše plesne šole V.I.P. so imeli opravka s tečajniki vseh dimenzij, oblik, starosti in spolov. Rekordna starost našega Break dance plesalca pa je bila celo 36 let. To je dokaz, da pri nas ne poznajo meja. Tečajnike učijo sprejemati izzive, da vsakdo preseže svoje meje oz. bolje rečeno, samega sebe.

AKROBATIKA
Motorika in koordinacija gimnastike sta osnovi vsakega športa. Treningi akrobatike poskrbijo za pravilno izvedbo atraktivnih skokov. Trenerji iz našega V.I.P. kolektiva so profesionalci, saj se lahko pohvalijo z vlogo osebnih trenerjev akrobatike članov slovenske smučarske reprezentance. Enako znanje širijo tudi v naših plesnih dvoranah z našimi tečajniki, tako od osnovnega prevala do najvišje in najtežje salte. V plesni dvorani imamo več rekvizitov za akrobatiko, med njimi so različne blazine, glede na debelino, velikost in namen. Ter tudi kanvas s katerim se naši tečajniki učijo prve zračne rotacije. V letu 2014 soo našo paleto akrobatskih orodij obogatili z še enimm rekvizitom, imenovanim »AIRTRACK«, ki spominja na gimnastični parter (velikost 10m D x 2m Š x 20 cm V).

Obvezna oprema: majica kratek rokav in hlače iz športnih materialov, športna obutev. Priporočamo, da vsaj 1,5 h pred tečajem ne jeste večjih obrokov.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • plesni klub z dolgoletno tradicijo in bogatimi izkušnjam
  • ples, ki vas ne bo pustil ravnodušne: Break Dance in Akrobatika
  • razgibajte in okrepite svoje telo ter se naučite novih plesnih korakov
  • na treningu se boste sprostili, naplesali in razgibali ob različnih vadbah

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Dobro počutje

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Plesalci plesne šole V.I.P. Dance so večkratni državni, evropski in svetovni prvaki v modernih tekmovalnih plesih. Druženje, zabava, izleti, tekmovanja, itd. Vse to in še več pod strokovnim vodstvom priznanih slovenskih koreografov in trenerjev. Z večletnimi izkušnjami zagotavljajo profesionalen pristop in kvalitetno izvedbo programa. Tečaji so namenjeni tako fantom, kot tudi dekletom starosti 2 let in več. Tudi za tiste, ki nimajo posebnega predznanja. Pridruži se jim tudi ti, nebo ti žal! Na spletni strani si lahko ogledaš tudi fotografije njihovih dogodivščin.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (169)