k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Valentinova predstava! HUDA CENA za vstopnico za monokomedijo Borka Jasne Kuljaj!

9,90 €

# / 5
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Valentinova predstava! HUDA CENA za vstopnico za monokomedijo Borka Jasne Kuljaj!

9,90 €

Zaljubljenke in zaljubljenci, iskalke in iskalci ljubezni, pridite in se na Valentinovo nasmejte z Jasno Kuljaj v komediji Borka! Jasna bo pred vami snela masko TV voditeljice in vam zaupala, kako sta izgledali najbolj pomembni borbi v njenem življenju - pot do uspešne kariere in pot do oploditve. Nasmejte se resničnim dogodivščinam, ki jih bo Jasna delila z vami. Seks, delo na televiziji, moški ... to so teme, ob katerih se ji razveže jezik. Po predstavi se boste počutili prijetno motivirani za prihajajoče dni. Ne zamudite! 

Seks, delo na televiziji, moški ... to so teme, ob katerih se bo Jasni razvezal jezik! Pridite in se na Valentinovo nasmejte do solz.

komedija borka

V ljubljanski Kolosej prihaja najbolj iskrena komedija v Sloveniji!

Priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj verjame, da v Sloveniji preveč zardevamo, ko se pogovarjamo o seksu. Kot tipična strelka Jasna s tem nima težav. Pred vami bo snela masko in vam zaupala vzpone in padce svoje televizijske kariere in poti do oploditve. "Če začneš seksati nekje pri šestnajstih in če seksaš samo z enim moškim na leto, se jih do tridesetega mimogrede nabere petnajst." To pa je že lepo število anekdot, ki jih je Jasna doživljala s pripadniki različnih narodnosti. Jasna verjame, da imajo Bosanci v srcih Slovenk, tudi v njenem, posebno mesto, a vseeno jo je kakšen tudi razočaral. V predstavi boste zvedeli, zakaj se je odrekla čevapčičem in kajmaku, kako je pristala celo v swinger klubu na Dunaju ter zakaj je položaj 'morske zvezde' trenutno njen najljubši, čeprav ga boste v knjigi Kamasutra zaman iskali. Razkrila bo tudi, s kakšnimi tegobami se soočajo televizijski voditelji, ko so kamere ugasnjene in kaj vse morajo dati, da dobijo svojo televizijsko oddajo.

Mnogi se sprašujejo, ali je vse res. Jasna pravi: "Stvari predstavim točno take, kot so. Nič ni namreč bolj zabavnega, kot resnica, četudi je včasih malo trpka. Vse to je življenje!"
S seboj prinesite svinčnik in papir, na katerega si boste lahko zapisali '10 borkinih naukov'. Nauki so uporabni za oba spola!

Pozor: Mlajšim od 16 let ogled predstave odsvetujemo!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • predstava za vse zaljubljence in iskalce ljubezni
  • priljubljena TV voditeljica bo poskrbela za obilo smeha
  • seks, delo na televiziji, moški bodo teme, ki vas bodo nasmejale do solz
  • Jasna Kuljaj se vam bo razgalila v vsem svojem blišču in bedi

Odlična ideja za darilo

Rezervacija ni potrebna

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

King Kong Teater je blagovna znamka Zavoda za spodbujanje komunikacije Zimske urice in promovira dogodke na odru, na katerem se prepletajo gledališke predstave, koncerti, kabareji, smeh in življenjske resnic.
King Kong teater je doma v kabarejski dvorani Casinoja Kongo v Grosupljem, s predstavami pa gostujejo po celi Sloveniji.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (108)