k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Supanje na Kolpi! 50% popust na 3-urno SUP-anje na najčistejši reki v Evropi!

14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 4

Supanje na Kolpi! 50% popust na 3-urno SUP-anje na najčistejši reki v Evropi!

14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Privoščite si aktivne počitnice in se odpravite na SUP-anje po reki Kolpi z družino ali prijatelji. Stojte, veslajte, opazujte in občudujte naravne lepote ob reki Kolpi. SUP-anje je precej preprosto, za to ga lahko poskusi kdorkoli. Takoj ko boste stopili na desko, vam bo jasno zakaj je SUP-anje čedalje bolj priljubljeno! Ne spreglejte tudi super ponudbe za spust po Kolpi z miniraftom!

Vključena izposoja SUP-a, vesla in neoprenskih čevljev! Primerno za vse starosti in ne glede na fizično aktivnost.

supanje

SUP je okrajšava angleškega poimenovanja Stand up paddling za šport, pri katerem stojiš in veslaš. Stojimo, veslamo, opazujemo in občudujemo naravne lepote. Ta šport je v tujini iz dneva v dan bolj priljubljen med vodnimi rekreacijami. Najboljše pri tem pa je da za supanje ne potrebujete predznanja in posebnih priprav.

Prednosti in pozitivni učinki supanja so, da je zabavna in izjemna aktivnost, ki vsestransko krepi naše telo. Da pravilno zaveslate z veslom v vodo, morate obrniti tudi kolk in ramo, kar spominja na gibanje pri udarcu pri golfu, tenisu ali bejzbolu. Pri supanje je dejavno skoraj celo telo, od prstov na nogi za ravnotežje do glave, ki spremlja dogajanje in nadzoruje naše premike. Glavno nalogo pri supanju ima hrbtna mišica, ki omogoča pokončno držo in stabilizira zgornji del telesa. Trebušna mišica je aktivna pri zavesljaju, podpira rotacijo trupa pri premikanju vesla in sodeluje s hrbtno mišico pri uravnoteženju stoječega položaja na deski. Pr veslanju se krepijo mišice na tilniku, triceps in biceps na rokah, ker moramo ves čas zadržati ravnotežje se istočasno krepijo še mišice zadnjice, kvadriceps in zadnje stegenske mišice ter meča. S supanjem se izboljšajo motorične sposobnosti posameznika, njegova moč, vzdržljivost, koordinacija in gibljivost.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • enostaven šport, ki se ga lahko naučite v 5 minutah
  • SUP-anje po najlepši reki v Evropi
  • čudovita narava in okolica
  • aktive so prav vse mišice vašega telesa
  • privoščite si sproščujoč izlet z najljubšo osebo
  • odličen način za zabavno športno druženje v naravi
  • odpravite se s prijatelji, družino ali v dvoje

Odlična ideja za darilo

Dobro počutje

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Športno društvo ALTER SPORT je bilo ustanovljeno leta 1992. Za vse lačne adrenalina imajo v Športnem društvu Alter Sport pripravljene različne ponudbe, pri katerih vam nudijo širok nabor športnih aktivnosti in zabavnega preživljanja prostega časa. Ponudba obsega tudi izposojo opreme, razne tečaje, srečanja in še veliko več.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (152)