Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Razmigaj se! 50% popust na 1-mesečni začetni tečaj za vadbo po vaši izbiri!

14,99 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3

Razmigaj se! 50% popust na 1-mesečni začetni tečaj za vadbo po vaši izbiri!

14,99 €

Redna cena od 30,00 €

Si želite lepo oblikovano postavo, boljše počutje in odlično telesno pripravljenost? Obiščite raznolike vodene vadbe s prijetnimi vaditelji in izpolnite svoje cilje ter si zagotovite kakovosten trening. Izbirate lahko med vadbo pilatesa, zumbe ali klinika TNZ, ki je namenjena oblikovanju najbolj kritičnih delov našega telesa: trebuha, nog in zadnjice! 

Izbirate lahko med vadbo pilatesa, zumbe ali klinika TNZ, k ie namenjena oblikovanju najbolj kritičnih delov našega telesa: trebuha, nog in zadnjice!

vodene vadbe

PILATES
Pilates je učinkovita vadba, ki deluje iz notranjosti telesa proti mišicam na površju. Poudarek vadbe je na manjših mišičnih skupinah, ki so ponavadi pri klasični aerobni vadbi premalo ali celo napačno obremenjene. Pri vadbi smo pozorni na poseben sistem dihanja, s katerim krepimo globoke trebušne mišice. S tem razbremenimo spodnje hrbtne mišice, kar je odlična preventiva pred poškodbami oz. bolečinami v spodnjem delu hrbta. Pilates priporočajo tudi številni fizioterapevti in ortopedi.
Pilates je primeren za vse, predvsem za ljudi, ki se soočajo s stresom vsakdanjega življenja, saj pilates vaje spodbujajo tako duševno kot telesno vzdržljivost. Vadba je primerna za posameznike vseh starostnih skupin, začetnike in aktivne športnike, ženske in tudi moške.

ZUMBA
Zumba je dinamična in razburljiva plesna vadba ob eksotični latinskoameriški glasbi. Koreografije se menjajo med počasnimi in hitrimi ritmi s ciljem oblikovati in ojačati vaše celotno telo. Osredotoča se na mišične skupine zadnjice, rok, nog ter trebuha in na najpomembnejšo mišico vašega telesa: vaše srce! Vadba je nezapleten skupek krepilnih vaj in enostavnih plesnih korakov. Ob energičnih latinskoameriških ritmih ustvarja vzdušje razgretega plesišča, a obenem prinaša vidne rezultate.

KLINIKA TNZ
Vadba TNZ je namenjena oblikovanju najbolj kritičnih delov našega telesa: trebuha, nog in zadnjice. Vadba je sestavljena iz dveh delov. Prvi del vadbe je aerobni del, kjer se najprej ogrejemo, nato pa dvigujemo srčni utrip z učenjem in izvajanjem enostavne koreografije ob glasbi, večinoma na stepu. Drugi del vadbe predstavljajo vaje za moč in krepitev mišic. Prav v tem delu vaje se močno posvetimo prej omenjenim delom telesa, trebuhu, nogam in zadnjici. Večkrat pa poskrbimo še za roke in hrbet ter tako obremenimo celo telo. Ker je TNZ nizka do srednje intenzivna vadba, je primerna za vse starostne skupine kot tudi spole. Primerna je tako za začetnike kot tiste, ki so športno bolj aktivni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izbirajte med 3 raznolikimi vodenimi vadbami
  • vadba v prijetnem okolju s prijetnimi vaditelji
  • izboljšajte svoje razpoloženje in zmanjšajte negativne učinke stresa
  • učinkovita aktivnost za oblikovanje vašega telesa
  • več energije in boljše počutje v svojem telesu

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Plesni center Feniks je ustanova, ki se nahaja v Ljubljani in je namenjena vsem generacijam. Odprti so za vse vaše želje glede plesa ali ostalih dogodkov, ki si jih zaželite. Skozi njihove programe imate možnost plesati na rekreativnem nivoju ali postati vrhunski tekmovalec v vseh zvrsteh plesa. Nudijo tudi vrhunsko organizacijo različnih vrst prireditev. V plesni šoli vam nudijo programe za vaše najmlajše, šoloobvezne otroke, dijake, študente, odrasle ter seniorje. Delajo s pari, solo ali brez partnerja.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (207)