k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za nepozabno rojstnodnevno zabavo z vodenim jahanjem!

od 60,00 €

# / 7

HUDA CENA za nepozabno rojstnodnevno zabavo z vodenim jahanjem!

od 60,00 €

Bi vam organizacija in izvedba rojstnega dne na prostem povzročila prevelik stres in porabila preveč časa? Privoščite svojemu otroku praznovanje na posestvu Rožanc s popolno organizacijo in izvedbo. Topli in sončni dnevi so kot nalašč za rojstne dneve na prostem. Odslej tudi na NOVI dodatni lokaciji v Ložu.

Vključena animacija, zabavne igre, lov na skriti zaklad in delavnice! Darilce presenečenja za slavljenca!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • organizacija in izvedba celotnega rojstnega dne na prostem
 • animacija, zabavne igre, lov na skriti zaklad, delavnice
 • vodeno jahanje za vse otroke
 • slani in sladki prigrizki
 • pijača za otroke
 • krožniki, kozarci, pribor, okras
 • darilce presenečenja za slavljenca

rojstnodnevna zabava

Otroški rojstni dnevi že dolgo niso več samo torta in svečke ter družba prijateljev, ki prosto norijo po vrtu ali stanovanju. Rojstni dan mora imeti vsebino, otroci pa morajo biti ves čas zaposleni. Slavljencu in povabljencem pričarajte nepozabno zabavo v družbi petih konjičkov po imenu Habanera, Gabi, Zato, Holly in Pandora na posestvu “konjeništva Rožanc”, kjer bodo otroci jahali (jahanje primerno za otroke od 3. do 17,99. leta), se družili s konji, jim pletli kitke, se zabavali, igrali igre in neskončno uživali! Za torto in ostale pogostitvene želje poskrbite sami, animatorji pa bodo z veseljem vse razdelili med otroke. 

JAHANJE
Jahanje in konji imajo na otroke pozitiven vpliv. Dokazane so številne prednosti, ki so jih deležni otroci, ki imajo možnost druženja s konji in jahanja. Za jahalne začetke ni nikoli prezgodaj, saj se učenje prilagaja starosti otroka in njegovi sposobnosti. Jahanje je odlična vaja za izboljšanje ravnotežja, koordinacije in vzdržljivosti. Poleg vsega jahanje in druženje s konji lajša stres. Ko je otrok na konju pozabi na vse ostalo in uživa v tistem trenutku, občutku miru, zabave in uživanja na prostem in svežem zraku. Če je otrok sramežljiv in introvertiran, bodo konji in jahanje okrepili njegovo samozaupanje, neodvisnost, ob napredku se bo počutil udobno in dobro. Razmerje s konjem je resnično koristno, konji dajo veliko pozornosti svojemu jahaču, povezava pa je izjemna.

Odslej na voljo tudi NOVA dodatna lokacija v Ložu na Ranč Frajlauf.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nepozabno rojstnodnevno praznovanje
 • zabava na posestvu v neokrnjeni naravi
 • organizacija in izvedba celotnega rojstnega dne
 • darilce presenečenja za slavljenca
 • vodeno jahanje za vse otroke
 • neomejena doza veselja in sreče
 • jahanje in konji imajo na otroke pozitivem vpliv

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Na posestvu “konjeništva Rožanc” ni nikoli dolgčas, saj poteka veliko aktivnosti; šola jahanja, jahalni tabori, delavnice s konji in rojstnodnevne zabave za otroke. Vse to se nahaja v Velikih Laščah, kjer vas bodo poleg inštruktorjev pričakali še konjički Habanera, Gabi, Zato, Holly in Pandora. Na posestvu radi poudarijo prednosti jahanja in druženja s konji, saj imajo pozitiven vpliv na otroke. Otroci se lahko ob konjih naučijo timskega dela, medsebojne pomoči, zaupanja in spoštovanja. 

AKTIVNOSTI:

 • Šola jahanja: na posestvu Konjeništva Rožanc na Mali Slevici in Na ranču Frajlauf v Ložu izvajajo tečaje jahanja, tako za malo bolj izkušene jahače ali pa čiste začetnike. Jahačem sta na voljo peščena in travnata maneža v izmerah cca 20x40m. Tečaj prilagodijo željam in znanju vsakega posameznika. Poleg tečajev jahanja za otroke in odrasle nudijo tudi možnost jahanja na terenu.
  Otroci in odrasli spoznajo konjeništvo od osnov naprej. Spoznajo značilnosti konja, kako ga očistijo in pripravijo na jahanje. Nato se pod vodstvom izkušenega inštruktorja skupaj odpravijo v manežo, bolj izkušeni jahači pa tudi na teren kjer odkrivamo lepote bližnjih in tudi bolj oddaljenih krajev.
  Na njihovih mirnih in izšolanih konjičkih otroci in odrasli med jahanjem izvajajo tudi različne vaje za ravnotežje in razgibavanje s katerimi krepite motorične in senzorične sposobnosti jahača.
 • Otroški tabori: počitniški tabori se izvajajo v času pomladanskih poletnih in jesenskih počitnic Na počitniškem taboru, ki po navadi traja od 3-5 dni, se otroci spoznajo s konji in se naučijo za njih tudi skrbeti. Otroci se naučijo kako konja nahraniti, skrtačiti in pripraviti na ježo in še in še.
  Tabor vključuje: spoznavanje s konji glede na predznanje udeleženega, priprave konja na ježo in spoznavanje osnovne opreme, ki jo pri jahanju potrebujete, jahanje.
  V prostem času počnete zanimive in poučne stvari, igrate se razne igre, kopate se na Bloškem jezeru in še in še. Hrana in pijača in potrebni pripomočki so vključeni v ceno tabora.
 • Praznovanja: želite nepozaben rojstni dan za svojega otroka in njegove prijatelje? Praznovanje rojstnega dneva v naravi in družbi prijaznih konjičkov je zagotovo edinstvena izkušnja. Program je prilagojen glede na želje otrok in staršev ter seveda tudi glede na znanje in je tako primeren tudi za čiste začetnike. Otroci se na rojstnem dnevu zabavajo pri “konjskem frizerju“, naučijo se krtačenja konj in med tem konje tudi malo bolje spoznajo. Ko so konji skrtačeni, jih pripravimo na jahanje in odpeljemo v manežo. Otroci se v maneži naučijo pravilnega pristopa do konja, vodenja konja ter osnov jahanja. Najprej poizkusimo z jahanjem konja v koraku, tisti najbolj pogumni pa se lahko pod nadzorom izkušenega inštruktorja, preizkusijo tudi v kasu.
  Program vključuje: varstvo otrok, spoznavanje konjev in razne naloge na tleh, učenje priprave konja na jahanje, jahanje pod vodstvom izkušenega inštruktorja, prigrizki in pijača po dogovoru, trajanje programa je po željah in dogovoru.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (113)