k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

52% popust na vstopnico za popolno družinsko doživetje pri iskanju zaklada!

29,00 €

Redna cena od 60,00 €

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

52% popust na vstopnico za popolno družinsko doživetje pri iskanju zaklada!

29,00 €

Redna cena od 60,00 €

Izkoristite sončne dni in preživite dan na ranču! Doživite pravo družinsko pustolovščivno v escape roomu - iskanje zaklada in si oglejte več kot 60 živali. Najmlajši pa bodo uživali tudi na novih igralih ter in pri igranju tematskih iger. Ob koncu dneva pa se osvežite z okusnim sladoledom.

Pestra dodatna ponudba, čudovita narava, veliko živali - preživite popoln dan s svojimi najbližjimi!

Ranč Aladin

Ranč Aladin je prava paša za oči in nudi popoldno doživetje za celo družino. Poleg isklanja zaklada je na ranču je več kot 60 živali: nandu, papige, rakun, zajčki, patagonske mare, prerijski pes, črnonose valižanske ovce, vitoroge ovce, mini prašički, oslička, kamela, navadne srnaste koze, lame, kamerunske ovce, nosati medvedki, kenguru, mini himalaske koze, mini quesant ovce, domača perutnina, mini poniji, divji prašič, jelen lopatar (damjak), muflon, ris.
Po vaši želji pa vam živali tudi bolj podrobno predstavijo – od kje izvirajo, njihove lastnosti in navade, prehranjevanje, zanimivosti… Otroci bodo v predstavitvi več kot uživali!

ZABAVA IN IGRALA
Za vaše najmlajše bo več kot poskrbljeno. Poleg veliko živali na ranču, bodo vaše otroke pritegnila tudi nova igrala in tematkse igre: lokostrelstvo, letno sankaliče, met žogic, topovi na mehke žogice, gugalnice, plezala, igre za ravnotežje, krtkov rov, lov na ribice…

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ranč, ki stoji ob vhodu v prečudovito Mirnsko dolino
  • popolna družinska dogodivščina
  • več kot 60 živali s skoraj vseh kontinentov
  • otroke bodo pritegnila tudi nova igrala v obliki lesenega gradu in tobogani
  • na voljo lokostrelstvo, “fonzijev” rudnik diamantov in streljanje z mehkimi žogi

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Božičkova koča z bogato wellness ponudbo se nahaja v kraju Mirna, v zaledju dolenjskih gričev posejanih z žlahtno vinsko trto, ob katerih se bohotijo dolenjske zidanice, stare tudi več kot sto let. Ob vhodu v mirnsko dolino je vasica, kjer stoji tudi ranč Aladin, ki je poimenovan po največji živali na posestvu, to je dvogrba kamela. Na ranču prebiva več kot 60 domačih in eksotičnih vrst živali. Vsako leto povečujejo raznolikost živalskih vrst. Ranč in njegove prebivalce si je mogoče tudi ogledati in jih pobližje spoznati, po želji pripravijo tudi predavanja o živalih od kje izvirajo, njihove lastnosti in navade, prehranjevanje, zanimivosti …

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (142)