Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

53% popust na otroško vstopnico v priljubljenem Lumpi parku v Ljubljani!

od 2,40 €

Redna cena od 5,00 €

# / 6
EKSKLUZIVNO

53% popust na otroško vstopnico v priljubljenem Lumpi parku v Ljubljani!

od 2,40 €

Redna cena od 5,00 €

Izkoristite prijeten poletni dan za obisk otroškega parka, ki med drugim ponuja vašim malčkom najbolj nore rojstnodnevne zabave in razvijanje motoričnih sposobnih na raznovrstnih igralih. Igrala so kvalitetno izdelana in varna. Spremljevalci jih lahko nadobudno spremljate in se nasmejite njihovim vragolijam!

Nepozabna zabava za vaše otroke na trampolinih, avtomobilčkih, toboganih, čolničkih in drči! Za spremljevalce prost vstop.

LUMPI PARK pri hali tivoli

Lumpi Park vam na poletno sezono ponuja obilo različnih možnosti rekreativnega in športnega udejstvovanja v zabavni preobleki. Je športno zabaviščni park in ponuja kvalitetno ter aktivno preživljanje prostega časa za otroke, mladino in njihove starše. V parku lahko otroci skozi igro in zabavo na različnih igralih razvijejo svoje motorične spretnosti in se kreativno zabavajo.

Kar 1000 m2 je namenjenih napihljivim igralom, kjer otroci lahko sproščeno plezajo in skačejo. Postavljen je tudi 600 m2 velik prometni park, kjer se otroci lahko vozijo z avtomobilčki in se hkrati učijo cestno prometnih predpisov. 400 m2 velik bazen je namenjen vožnji z čolnički. V parku so postavljeni tudi vrtiljak in trampolini. Velika posebnost je kar 45m dolga drča namenjena „toobingu” oziroma letnemu sankanju.

Prav tako je v parku postavljen prostor primeren za malčke do 4 let. Tako imajo družine tudi z najmanjšimi otroci možnost preživljanja kvalitetnega prostega časa. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • peljite svoje najmlajše na zabavo v poletni Lumpi park
  • napihljiva igrala, igranje z avtomobilčki po avto progi, vrtiljaki, trampolini
  • 40 metrov dolga tubbies drča za poletno sankanje z napihljivim obročem
  • razvijanje gibalnih sposobnosti in ravnotežja na raznovrstnih igralih
  • 600 m2 velik prometni park, kjer se otroci lahko vozijo z avtomobilčki
  • čisto novi veliki trampolin namenjen otrokom, ki radi skačejo
  • poseben igralni prostor za malčke do 4 leta starosti
  • napihljiva igrala, kjer otroci plezajo in skačejo
  • zabavna vožnja za otroke s čolnički v bazenu

Odlična ideja za darilo

Rezervacija ni potrebna

Dobro počutje

Adrenalin

VEČ O PONUDNIKU

V Ljubljani zraven Hale Tivoli se nahaja idiličen športno zabaviščni park – Lumpi park. Park je namenjen otrokom in družinam, ki si želite kvalitetnega in aktivnega preživljanja prostega časa. Lumpi park ponuja atraktivna igrala in veliko zanimivih doživetij. Športno zabaviščni park je kot nalašč tudi za praznovanje rojstnih dni, kjer otrokom animatorji pripravijo nepozabno zabavo z izbrano tematiko. To je park, v katerem boste vi, predvsem pa vaši malčki, neizmerno uživali.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (111)