k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

67% popust na 2-mesečni začetni tečaj karateja za vse starostne skupine!

40,00 €

Redna cena od 120,00 €

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

67% popust na 2-mesečni začetni tečaj karateja za vse starostne skupine!

40,00 €

Redna cena od 120,00 €

Če ste si vedno želeli poskusiti karate, je zdaj pravi čas! V Karate klubu Lev je so voljo tečaji karateja, ki so namenjeni prav vsem starostnim skupinam, tudi najmlajšim, neglede na predhodne izkušnje. Cilj karateja je usmerjen v športno rekreacijo, skrb za zdravje, sprostitev, učenje tehnik in osnov karateja in samoobrambe. Postanite del Levje družine!

Cilj karateja je usmerjen v športno rekreacijo, skrb za zdravje, sprostitev, učenje tehnik in osnov karateja ter tudi samoobrambe!

KARATE

Karaté je vzhodnoazijska borilna veščina, katere ime ima dvojno vlogo. Po eni strani gre za borilno veščino z otočja Okinava, razvito proti koncu 19. stoletja z združevanjem tradicionalnih okinavskih metod goloroke borbe. Po drugi strani pa se izraz karate danes, predvsem izven azijskega prostora, najpogosteje uporablja kot splošni izraz za veliko število modernih golorokih borilnih veščin, ki so se razvile na Japonskem od začetkov 20. stoletja dalje pod neposrednim vplivom okinavskega Karateja.

V obeh primerih pa gre za goloroko borilno veščino, ki vključuje tri večja področja:
- stave, udarce in blokade z rokami in nogami, ki predstavljajo osnove ali t. i. kihon,
- gibanje po določenih vzorcih, t. i. kate,
- nadzorovano borbo oziroma t. i. kumite.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA KARATE
Tako mlajšim kot odraslim rekreativcem trening karateja pomaga pri izboljševanju in vzdrževanju osnovne telesne kondicije, vzdržljivosti in razvoja gibalnih sposobnosti. Cilji vadbe so usmerjeni v športno rekreacijo, skrb za zdravje, sprostitev, učenje tehnik in osnov karateja ter samoobrambe.

Program izkušene trenerske ekipe je primeren tako za aktivne rekreativce kot za tiste, ki bi se želeli pridružiti športnim aktivnostim, pa iščejo primerno dejavnost. Za karate nikoli ni prepozno, saj se stopnja intenzivnosti prilagaja sposobnostim posameznika, pri tem pa se ne izgubi na pozitivnih vidikih, ki jih prinaša trening karateja. Karate ni samo šport ali disciplina, je tudi način življenja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • tečaj je namenjen vsem starostnim skupinam
  • pomaga pri izboljševanju in vzdrževanju osnovne telesne kondicije
  • učenje tehnik in osnov karateja ter samoobrambe
  • cilj vadbe tudi športna rekreacija, skrb za zdravje in sprostitev
  • karate krepi samozavest, motoriko in samospoštovanje

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Karate klub Lev so raznolika skupina karateistov, ki jih združuje strast do športa, rekreacije, aktivnega in zdravega načina življenja ter učenja borilnih veščin. Članstvo sega od popolnih začetnikov do vrhunskih mednarodno uveljavljenih tekmovalcev. Treningov se udeležujejo tako šolski in predšolski otroci kot študentje, odrasli in pogosto kar cela družina. Trenerji Karate kluba Lev so svoje znanje in izkušnje pridobivali pod vodstvom številnih mednarodno priznanih in uspešnih trenerjev po celem svetu. Z udeležbo na mednarodnih seminarjih in tekmovanjih pa znanja ves čas širijo in nadgrajujejo. Pri delu združujejo raznolike sodobne in tradicionalne metode dela učenja karateja, pri tem pa skrbijo za skladen razvoj telesa in duha.

Lev kot zaščitni znak kluba ponazarja njihove vrednote: pogum, spoštovanje in obvladovanje sebe. Karate kot tak pa je veščina, ki temelji na pravičnosti, samodisciplini in koncentraciji, krepi samozavest, motoriko, samospoštovanje in spoštovanje do soljudi. Njihovo poslanstvo je, da karate kot veščino približajo vsem skupinam posameznikov in obenem dosegajo rezultate tudi na najvišji tekmovalni ravni.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (135)