Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 1 uro bowlinga na različnih stezah v zabavnem centru!

12,90 €

# / 3

HUDA CENA za 1 uro bowlinga na različnih stezah v zabavnem centru!

12,90 €

Zabavna in ugodna priložnost za skupino, ki se rada nasmeje prigodam in dogodivščinam na bowling stezah ali pa je bolj tekmovalnega duha in gre na zmago! V Centru Fit Fit vas čaka 6 stez za bowling. Po končani igri lahko zabavo nadaljujete ob partiji biljarda v biljardnici s površino 200 m2 ali v baru s pestrim izborom pijač.

Odlična ideja za preživljanje prijetnega večera v družbi prijateljev ali družine!

BOWLING

Napol v šali, napol zares lahko rečemo da se je bowing rodil takrat, ko je človek prvič zakotalil okrogel kamen, da bi podrl postavljene palice ali kosti. Bowling je pravzaprav precej preprosta igra, saj kroglo zalučaš na stezo in podiraš keglje. Pri igri podiramo 9 kegljev, potrebno pa je, da imamo obute prave čevlje, ki si jih lahko izposodimo v samem bowling centru. Izbiramo lahko med različnimi težami krogel, glede na to katera nam najbolj ustreza.

VEČ KOT LE BOWLING
V Centru Fit Fit lahko izbiramo med 6 stezami za bowling, vendar center ponuja še več! Za tiste željne dodatne zabave lahko poskusite vaše veščine ob igri biljarda ali se podružite ob osvežilni pijači v njihovem baru. Fit Fit poskrbi tudi za najmlajše, saj imajo tudi otroško igrišče.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zabavna in sproščujoča aktivnost v družbi vaših najboljših
  • odlična ideja za preživljanje prijetnega večera
  • možnost nadaljevanja večera ob biljardu ali v Fit baru športnega centra
  • priložnost za prebuditev tekmovalnega duha
  • pester izbor pijač za osvežitev ob prijetni igri

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Tekmovalni duh

VEČ O PONUDNIKU

Športni center Fit Fit se nahaja v Domžalah in nudi najrazličnejše usluge. Ponašajo se s sodobnim fitnesom, ki se razprostira na 800 m2 vadbene površine s kvalitetno opremo Precor in Tuff Stuff. Strankam je omogočen tudi najem usposobljenega osebnega trenerja, ki vam bo strokovno svetoval pri vadbi in športni prehrani. Fit Fit poleg fitnesa nudi še solarij in izvaja še več vrst priljubljenih vodenih vadb: bodypump, bootcamp, zumbo, zlata leta, cross training, step dance, worldjumping in pilates. V centru lahko vaši najmlajši praznujejo organizirane rojstne dneve, saj Fit Fit ponuja tudi otroško igrišče, vi pa se med tem lahko s prijatelji sprostite v Fit baru ali ob igranju bowlinga ali biljarda. 

Dostop do prostorov možen tudi z dvigalom. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (201)