NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Noro doživetje v kar 3 zgodbah! 54% popust za escape room avanturo!

39,00 €

Redna cena od 85,00 €

prodani

Prodanih 37 kuponov

# / 13

Noro doživetje v kar 3 zgodbah! 54% popust za escape room avanturo!

39,00 €

Redna cena od 85,00 €

prodani

Prodanih 37 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

+

1/

Poglej kontaktne podatke

Podajte se na nepozabno dogodivščino v sobo pobega v Ljubljani ali Kamniku, kjer vas čakajo Nikola Tesla, general Rudolf Maister in zakleta grofica Veronika. 60-minutna dogodivščina, igra, v kateri vi postanete pravi igralci, kot bi vstopili v računalniško igrico. Igra je primerna za vse generacije, družbo, pare, družine, sodelavce, če pa se vam zatakne, vam ekipa escape rooma-a pomaga z namigi, saj vas kontantno spremlja preko kamere.

Igra, ki vam bo pognala adrenalin! V 3 sobah pobega vas čakajo Nikola Tesla, general Rudolf Maister in zakleta grofica Veronika!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutni obisk Energy Escape Rooma v Ljubljani ali Kamniku za do 6 oseb

  • izbirate lahko med 3 zgodbami na obeh lokacijah
  Preberi vse

  -54 %

  85,00 €

  39,00 €

  Vrnemo 0,20 €

ENERGY ESCAPE ROOM: 3 ZGODBE

Ekipa Energy Escape rooma bo poskrbela, da vam v njeni družbi definitivno ne bo dolgčas. Dobro uro boste porabili za reševanje logičnih ugank in zanimivih zapletov. Za uspešno reševanje boste nagrajeni s ključi in izvirnimi rešitvami skozi celo igro. Seveda so poskrbeli tudi za to, da vas bodo ves čas budno spremljali in v primeru, da se vam bo kje zataknilo bodo z namigi poskrbeli, da boste lahko pravočasno prišli iz sobe.

Soba pobega predstavlja interaktivno igro, ki je postavljena v realen čas in prostor. Skupaj s prijatelji, znanci ali partnerjem se podajte na odkrivanje igre, ki si jo izberete sami. Cilj vsakega izziva je, da v 60 minutah rešite vse uganke, poiščete ključ in pridete ven iz sobe. Sliši se zabavno kajne? Poskusite, ne bo vam žal!

VRNITEV NIKOLA TESLE
Nikola Tesla se vrača!

Kolesje časovnega stroja se je ponovno zavrtelo in čas je, da razkrijemo nove skrivnosti velikega uma. A pozor, tokrat se nam obeta prav posebna revolucija! Ne le, da se v našem času razvijajo nekateri najmogočnejši preizkusi, ki jih je napovedal za prihodnost, če boste dovolj hitri, vam ga morda uspe privabiti v sedanjost. Kaj je za to potrebno? Razkrivamo v novi sobi pobega, kjer vas čakajo nove, izzivov polne dogodivščine!

SKRIVNOST GENERALA MAISTRA
Lahko zmagate poslednjo bitko generala Rudolfa Maistra?

Vstopite v časovni stroj in se vrnite 100 let nazaj v preteklost! Generala Rudolfa Maistra namreč čaka njegova poslednja bitka. Ne glede na to, kako močna je njegova vojska, kako trdna je njegova ljubezen in kako globoke korenine ima njegovo družinsko drevo, zadnje bitke ne bo mogel dobiti brez vaše pomoči. V 60 minutah bodo na dan privrele vse skrivnosti, ki so se dolga leta skrivale zakopane globoko v dokumentih sedanjega časa. Vam bo do rešitve pomagala njegova bogata knjižna zbirka? Morda pa vam bodo njegovo pravo zgodbo razkrili vojaški ostanki? Pa se vam bo uspelo pravočasno vrniti v današnji čas?

UROK GROFICE VERONIKE 
Rešite grofico Veroniko pred večnim urokom!

Mesto je v težavah. Zlobna grofica Veronika, ki je živela na kamniškem Malem gradu nad starim delom mesta, zakleta leži pokopana pod skalovjem. Spremenjena v pol žensko – pol kačo čaka na tistega, ki jo bo odrešil in jo ponovno spremenil v žensko. S tem pa bo postala dobra in pomagala meščanom, da obnovijo stari del mesta, da zaživi v svoji polnosti. Vaša naloga je, da preidete številne prepreke, ki vas čakajo na popotovanju skozi čas kamniške Veronike, da razpredete mreže in razrešite ukane, ki so jih postavili stari meščani z željo, da se ne bi nikdar zbudila. Vam jo bo uspelo rešiti, še preden za vedno postane kača? 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • zabavno darilo za par, družino ali prijatelje
 • nepozabno doživetje za vsakogar, odlično za deževne dni
 • najboljši način za praznovanje rojstnega dne
 • ena ura brezskrbnega raziskovanja
 • inovativen teambuilding za podjetja
 • izbirate lahko med dvema različnima zgodbama
 • igra je primerna od 8 let naprej (v spremstvu odraslih do 13. leta)

Odlična ideja za darilo

Tekmovalni duh

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.5.2018.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona najkasneje do 22.5.2018 na e-mail: info@energy-room.com ali na telefon: 040 423 325.

 

DELOVNI ČAS

KAMNIK
PON-PET: 16.00-22.00
SOB-NED: 11.00-22.00

LJUBLJANA
PON-PET: 15.00-22.00
SOB-NED: 11.00-22.00

PARKIRIŠČE

Brezplačno parkirišče v bližini.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Nahajajo se v Ljubljani in Kamniku. V Kamniku se nahajajo v starem delu mesta, tik pod Malim gradom, na Šutni, kjer sta nastajali obe legendi, ki ju boste razkrivali v sobi pobega. V Ljubljani pa so Vrnitev Nikole Tesla napovedali na Tržaški 2, poleg Tobačne, kjer vas že čakajo ... preverite sami! In še več - lahko se podate na dvojno avanturo ter z eno skupino v eni in drugo skupino v drugi sobi tekmujete kdo bo hitrejši!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (136)

Ceneje ne najdeš nikjer!