Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Noro doživetje v 2 zgodbah! HUDA CENA za escape room avanturo!

39,00 €

# / 12
HIT PONUDBA

Noro doživetje v 2 zgodbah! HUDA CENA za escape room avanturo!

39,00 €

Podajte se na nepozabno dogodivščino v sobo pobega, kjer vas čakata general Rudolf Maister in zakleta grofica Veronika. 60-minutna dogodivščina, igra, v kateri vi postanete pravi igralci, kot bi vstopili v računalniško igrico! Igra je primerna za vse generacije, družbo, pare, družine, sodelavce, če pa se vam zatakne, vam ekipa escape rooma-a pomaga z namigi, saj vas konstantno spremlja preko kamere.

V 2 sobah pobega vas čakata general Rudolf Maister in zakleta grofica Veronika!

ENERGY ESCAPE ROOM: 3 ZGODBe

Ekipa Energy Escape rooma bo poskrbela, da vam v njeni družbi definitivno ne bo dolgčas. Dobro uro boste porabili za reševanje logičnih ugank in zanimivih zapletov. Za uspešno reševanje boste nagrajeni s ključi in izvirnimi rešitvami skozi celo igro. Seveda so poskrbeli tudi za to, da vas bodo ves čas budno spremljali in v primeru, da se vam bo kje zataknilo, bodo z namigi poskrbeli, da boste lahko pravočasno prišli iz sobe.

Soba pobega predstavlja interaktivno igro, ki je postavljena v realen čas in prostor. Skupaj s prijatelji, znanci ali partnerjem se podajte na odkrivanje igre, ki si jo izberete sami. Cilj vsakega izziva je, da v 60 minutah rešite vse uganke, poiščete ključ in pridete ven iz sobe. Sliši se zabavno, kajne? Poskusite, ne bo vam žal!

SKRIVNOST GENERALA MAISTRA
Lahko zmagate poslednjo bitko generala Rudolfa Maistra?

Vstopite v časovni stroj in se vrnite 100 let v preteklost! Generala Rudolfa Maistra namreč čaka njegova poslednja bitka. Ne glede na to, kako močna je njegova vojska, kako trdna je njegova ljubezen in kako globoke korenine ima njegovo družinsko drevo, zadnje bitke ne bo mogel dobiti brez vaše pomoči. V 60 minutah bodo na dan privrele vse skrivnosti, ki so se dolga leta skrivale zakopane globoko v dokumentih sedanjega časa. Vam bo do rešitve pomagala njegova bogata knjižna zbirka? Morda pa vam bodo njegovo pravo zgodbo razkrili vojaški ostanki? Pa se vam bo uspelo pravočasno vrniti v današnji čas?

UROK GROFICE VERONIKE 
Rešite grofico Veroniko pred večnim urokom!

Mesto je v težavah. Zlobna grofica Veronika, ki je živela na kamniškem Malem gradu nad starim delom mesta, zakleta leži pokopana pod skalovjem. Spremenjena v pol žensko – pol kačo čaka na tistega, ki jo bo odrešil in jo ponovno spremenil v žensko. S tem pa bo postala dobra in pomagala meščanom, da obnovijo stari del mesta, da zaživi v svoji polnosti. Vaša naloga je, da preidete številne prepreke, ki vas čakajo na popotovanju skozi čas kamniške Veronike, da razpredete mreže in razrešite ukane, ki so jih postavili stari meščani z željo, da se ne bi nikdar zbudila. Vam jo bo uspelo rešiti, še preden za vedno postane kača? 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nepozabno doživetje za vsakogar
  • najboljši način za praznovanje rojstnega dne
  • ena ura brezskrbnega raziskovanja
  • inovativen teambuilding za podjetja
  • izbirate lahko med dvema različnima zgodbama

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Tekmovalni duh

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Nahajajo se v Kamniku, v starem delu mesta, tik pod Malim gradom, na Šutni, kjer sta nastajali obe legendi, ki ju boste razkrivali v sobi pobega.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)