Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Nogomet in golf v enem! Do 63% popust na igranje Footgolfa v Trnovem!

od 5,90 €

Redna cena od 16,00 €

# / 5

Nogomet in golf v enem! Do 63% popust na igranje Footgolfa v Trnovem!

od 5,90 €

Redna cena od 16,00 €

Enkraten šport, ki združuje strast nogometa in preciznost golfa ter enkratna priložnost za druženje na malo drugačen način z vašo družino ali prijatelji. Odigrajte igro te zanimive aktivnosti, ki združuje zabavo in rekreacijo na profesionalno urejenih igriščih!

Zanimiva kombinacija nogometa in golfa na profesionalno pripravljenem in urejenem igrišču vas bo navdušila!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • nogometna žoga je vključena

FOOTGOLF

Footgolf je šport, ki kot že njegovo ime pove, združuje dva športa in sicer nogomet (football) ter golf. Zametki footgolfa segajo v leto 2006, v letu 2008 pa so na Nizozemskem prvič odigrali turnir. Pravila footgolfa so precej podobna golfu. Nogometno žogo je namreč potrebno s čim manj brcami spraviti v luknjo, ki je logično precej večja kot tista za golf. Začetni brc se prav tako kot pri golfu izvede iz odbijališča, igra pa se igra na golf igrišču, ki vsebuje bunkerje, drevesa, vodo, hribe in doline. Torej točno tako kot pri golfu. Luknja je sicer nekoliko krajša, saj nogometna žoga pri brci leti precej manj kot golf žogica, ki jo udarimo s palico. Vsekakor pa moč ni tista ključna, precej bolj pomembna je natančnost.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • prijetno druženje ob zabavni aktivnosti, ki je obnorela svet
  • kombinacija golfa in nogometa
  • zabava za vso družino
  • povabite svoje prijatelje in se navdušite nad malo drugačnim športom

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Tekmovalni duh

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Igrišče Golf Trnovo Ljubljana se razteza med ljubljanskim avtosejmom in južno ljubljansko obvoznico. Dostop do igrišča je s Ceste dveh cesarjev cca 150 m od Jakšič centra v Trnovem. Igrišče je prvič odprlo svoja vrata 16.5.2007, namenjeno pa je vsem igralcem in tudi ljubiteljem golfa, saj pri njih ni potrebno dovoljenje za igro golfa. Na voljo je tudi Footgolf, ki je enostaven in zabaven šport za vse. Po taktiki je podoben golfu, le da se posebno žogico odbija z nogo. Lahko se igra v skupini ali individualno.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (187)