Nikola Tesla se vrača! HUDA CENA za obisk NOVE sobe pobega v Ljubljani!

45,00 €

prodani

Prodanih 60 kuponov

# / 8
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Nikola Tesla se vrača! HUDA CENA za obisk NOVE sobe pobega v Ljubljani!

45,00 €

prodani

Prodanih 60 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

+

1/

Poglej kontaktne podatke

Ekipa Energy Escape rooma bo poskrbela, da vam v njeni družbi definitivno ne bo dolgčas. Odkrijte skrivnosti Nikole Tesla v novi sobi pobega, kjer vas čakajo nove, izzivov polne dogodivščine! Zabavno darilo za družbo ali vso družino, inovativen team building za podjetja ali odlična ideja za deževne dni!

Zabavno darilo za družbo ali vso družino, inovativen team building za podjetja ali odlična ideja za deževne dni!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutni obisk Energy Escape Rooma v Ljubljani za 2-6 oseb

  Preberi vse

  HUDA CENA

  45,00 €

  Vrnemo 0,23 €

ENERGY ESCAPE ROOM

Ekipa Energy Escape rooma bo poskrbela, da vam v njeni družbi definitivno ne bo dolgčas. Dobro uro boste porabili za reševanje logičnih ugank in zanimivih zapletov. Za uspešno reševanje boste nagrajeni s ključi in izvirnimi rešitvami skozi celo igro. Seveda so poskrbeli tudi za to, da vas bodo ves čas budno spremljali in v primeru, da se vam bo kje zataknilo bodo z namigi poskrbeli, da boste lahko pravočasno prišli iz sobe.

Soba pobega predstavlja interaktivno igro, ki je postavljena v realen čas in prostor. Skupaj s prijatelji, znanci ali partnerjem se podajte na odkrivanje igre, ki si jo izberete sami. Cilj vsakega izziva je, da v 60 minutah rešite vse uganke, poiščete ključ in pridete ven iz sobe. Sliši se zabavno kajne? Poskusite, ne bo vam žal!

VRNITEV NIKOLA TESLE
Nikola Tesla se vrača! Kolesje časovnega stroja se je ponovno zavrtelo in čas je, da razkrijemo nove skrivnosti velikega uma. A pozor, tokrat se nam obeta prav posebna revolucija! Ne le, da se v našem času razvijajo nekateri najmogočnejši preizkusi, ki jih je napovedal za prihodnost, če boste dovolj hitri, vam ga morda uspe privabiti v sedanjost. Kaj je za to potrebno? Razkrivamo v novi sobi pobega, kjer vas čakajo nove, izzivov polne dogodivščine!

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • zabavno darilo za par, družino ali prijatelje
 • najboljši način za praznovanje rojstnega dne
 • ena ura brezskrbnega raziskovanja
 • inovativen teambuilding za podjetja
 • nepozabno doživetje za vsakogar, odlično za deževne dni
 • odkrijte skrivnosti Nikole Tesla v novi sobi pobega
 • igra je primerna od 8 let naprej (v spremstvu odraslih do 13. leta)

Odlična ideja za darilo

Tekmovalni duh

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.3.2018. Unovčite ga lahko samo za obisk sobe Nikole Tesla.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija na telefonsko številko 040 423 325 (PON–PET: 16:00–22:00, SOB–NED: 11:00–22:00) oziroma na e-mail info@energy-room.com.

PARKIRIŠČE

Brezplačno parkirišče v bližini.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

Možnost menjave kupona za originalni darilni bon. Ob nakupu kupona obvezno sporočite šifro kupona in naslov, na katerega boste prejeli darilni bon. To lahko storite ob rezervaciji preko spleta ali po elektronski pošti: info@energy-room.com. Darilni bon prejmete naslednji dan od oddaje naročila. Poštnina je brezplačna za pošiljanje na območju Republike Slovenije. Bon lahko tudi osebno prevzamete na sedežu podjetja (Sadnikarjeva 2, Kamnik), kar lahko storite takoj po nakupu, po predhodnem dogovoru s ponudnikom na telefon 040 423 325.

VEČ O PONUDNIKU

Nahajajo se v Ljubljani in Kamniku. V Kamniku se nahajajo v starem delu mesta, tik pod Malim gradom, na Šutni, kjer sta nastajali obe legendi, ki ju boste razkrivali v sobi pobega. V Ljubljani pa so Vrnitev Nikole Tesla napovedali na Tržaški 2, poleg Tobačne, kjer vas že čakajo ... preverite sami! In še več - lahko se podate na dvojno avanturo ter z eno skupino v eni in drugo skupino v drugi sobi tekmujete kdo bo hitrejši!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (139)

Ceneje ne najdeš nikjer!