Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za kakovosten servis smuči ali deske pri priznanem serviserju!

od 11,90 €

# / 7
ISKANO

HUDA CENA za kakovosten servis smuči ali deske pri priznanem serviserju!

od 11,90 €

Izkušeni serviserji bodo poskrbeli za razpraskano površino in tope robove, kar bo povečalo udobnost vožnje in vodljivost. Serviserji na smučiščih preživijo 100+ dni na leto, zato vedo kakšne so aktualne snežne razmere na smučiščih in posledično znajo pripraviti smuči ustrezno razmeram. Izberete lahko med osnovnim servisom smuči ali celovitim servisom smuči ali snowboarda!

Izberete lahko med osnovnim servisom smuči ali celovitim servisom smuči ali snowboarda!

OSNOVNI SERVIS SMUČI

Za čimboljše doživetje in varno smuko je pomembna pripravljenost vaših smuči. Priporočljivo je opraviti servis na koncu sezone ali pred prvo smuko pozimi ter po približno 4 - 6 dneh smučanja. 

BRUŠENJE DRSNE POVRŠINE IN ROBNIKOV
Obdelava robnikov na drsni strani pomembno spremeni lastnosti smuči ali snežne deske. Obdelava mora biti prilagojena smučarskemu znanju, namenu in tipu smuči. S pomočjo posebnega sistema obdelajo robnik in pomembno izboljšajo natančnost vhodov v zavoj in izhodov iz zavoja.
Glede na zmogljivost, ki jo pričakujete od vaših smuči, se robovi »spustijo« med 0 in 3 stopinje (2 stopinji privzeto), nastane neprekinjena gladka površina. Brušenje se izvede s keramičnimi brusili, kjer se rob smuči izredno natančno zgladi in spolira pod ustreznim kotom.

IMPREGNACIJA
Zadnji korak pri vsakem servisiranju je nanašanje vročega voska. Vroči vosek impregnira oblogo, ščiti pred poškodbami in izboljša drsnost ter vodljivost športnega pripomočka.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • kvalitetno in strokovno opravljena storitev s strani izkušenega osebja
  • zmogljivost smuči prilagojena vašemu znanju smučanja
  • povečano udobje vožnje in vodljivost smuči
  • izboljšan nadzor in večja varnost
  • podjetje z dolgoletnimi izkušnjami

Pameten nakup

Podjetje s tradicijo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

So strokovnjaki, ki so se kalili v tekmovalnem smučanju. Zavedajo se, da le pravilno pripravljena oprema nudi smučarju prave užitke, udobje in varnost. Še vedno aktivno delujejo kot trenerji v smučarskih klubih, tako da so seznanjeni z aktualnimi razmerami na smučišču. Kar pripomore k temu, da bo vaša smuča optimalno pripravljena za uživanje na belih strminah. Prisegajo na ročno delo, zato lahko ugodijo vsakemu posamezniku in mu pripravijo smuči po njegovih željah in sposobnostih.
Najdete nas na Sostrski cesti 2a, v skupnih prostorih z Outdoor station.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (137)