Izpili plesne korake! 50% popust na 1-mesečni začetni tečaj družabnih plesov!

25,00 €

Redna cena od 50,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

# / 4

Izpili plesne korake! 50% popust na 1-mesečni začetni tečaj družabnih plesov!

25,00 €

Redna cena od 50,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Sprosti in zabavaj se ob razgretih plesnih ritmih v objemu ljubljene osebe, prijatelja ali družinskega člana. Plesne korake bodo s tabo izpilili plesni učitelji iz plesnega centra Feniks, kjer deluje ekipa učiteljev in trenerjev z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanje. Tečaja pa se lahko udeležiš tudi sam!

Plesne korake bodo s tabo izpilili plesni učitelji iz plesnega centra Feniks, kjer deluje ekipa učiteljev in trenerjev z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1-mesečni začetni tečaj družabnih plesov za 1 osebo

  • 4 obiski po 60 minut (1x tedensko )
  • začetni tečaj: ponedeljek ob 20:45h ali petek ob 20.30h
  • soplesalec ni potreben
  Preberi vse

  -50 %

  50,00 €

  25,00 €

  Vrnemo 0,13 €

DRUŽABNI PLESI

Družabni plesni tečaji vsebujejo svetovni plesni program vse od standardnih (angleški in dunajski valček, foxtrot, tango), do latinskoameriških, (cha cha cha, samba, rumba, jive) in modernih plesov (discofoxa, techno swinga, salse, bluesa, jivea, bachate, rock´n´rolla), vsako leto pa našim programom dodamo tudi najbolj vroče plesne novosti. V nižjih stopnjah se boste naučili osnovnih korakov in elementov najpopularnejših plesov, ki vam bodo na plesišču zagotovo prišli prav. V višjih stopnjah že znanim plesom dodamo nove, vse skupaj pa obogatimo z novimi figurami.

Za tečaj ne potrebuješ partnerja, lahko pa ga po želji pripelješ s seboj. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • strokovna ekipa plesnih učiteljev in trenerjev z dolgoletnimi izkušnjami
 • sproščeno in pozitivno vzdušje na vajah ter hkrati stremenje k napredku
 • plesni klub kjer bo ples postal in ostal tudi vaša ljubezen
 • angleški in dunajski valček, foxtrot in tango
 • tudi najbolj vroče plesne novosti

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, a unovči le enega.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv na  dan pričetka tečaja 4.10.2021 oz. najkasneje na drugi vaji.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija termina na telefonsko številko 040 819 660 (vsak dan 9:00–21:00) ali na email [email protected].

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Kupon lahko koristijo le novi člani plesnega centra Feniks. Kupec postane član plesnega centra Feniks, ko unovči kupon. Unovčenje nadaljnjih kuponov (za iste tečaje) za obstoječe člane ni možno.

V kolikor bo prijava presegala prostorske kapacitete, se razpiše dodatne termine. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe urnika.

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

Ponudnik zagotavlja izvedbo storitve v skladu z določili oziroma priporočili za opravljanje storitve med epidemijo COVID-19.

VEČ O PONUDNIKU

Plesni center Feniks je ustanova, ki se nahaja v Ljubljani in je namenjena vsem generacijam. Odprti so za vse vaše želje glede plesa ali ostalih dogodkov, ki si jih zaželite. Skozi njihove programe imate možnost plesati na rekreativnem nivoju ali postati vrhunski tekmovalec v vseh zvrsteh plesa. Nudijo tudi vrhunsko organizacijo različnih vrst prireditev. V plesni šoli vam nudijo programe za vaše najmlajše, šoloobvezne otroke, dijake, študente, odrasle ter seniorje. Delajo s pari, solo ali brez partnerja.

Plesni center Feniks, kjer deluje ekipa učiteljev in trenerjev z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem, ki sledi viziji plesnega mojstra Tomaža Ambroža. V plesnem klubu Feniks vsem ljubiteljem športnega plesa od pionirjev do seniorjev ponujajo zdrav in prijeten način preživljanja prostega časa. Prepričaj se kako trenirajo najboljši plesni pari in se pridruži naši veliki plesni družini

Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja, uživali boste in se imeli lepo. V ponudbi plesnega centra Feniks lahko vsak najde nekaj zase, od najmlajšega pa do odraslega člana se bomo potrudili, da se boste v naši družbi počutili prijetno in se sprostili. Skozi prijetna druženja boste lahko spoznavali nove ljudi in sklepali prijateljstva, hkrati pa izboljšali vaše zdravje ter fizično pripravljenost.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (156)

Ceneje ne najdeš nikjer!