k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Ideja za družinski izlet! 50% popust na doživetje v Pustolovskem parku!

od 4,00 €

Redna cena od 8,00 €

# / 7
ISKANO

Ideja za družinski izlet! 50% popust na doživetje v Pustolovskem parku!

od 4,00 €

Redna cena od 8,00 €

Odpravite se v pustolovski park, ki vam bo pognal kri po žilah! Preizkusite se na razburljivih elementih in naj vas šokira še Štorkljin let, ki je najdaljša plezalna pot! Elementi so prilagojeni starosti in zmogljivosti udeležencev, zato je odlična ideja za družinski izlet. Po pustolovskem doživetju pa se lahko sprostite in naberete energijo na bližnjih energijskih točkah.

Nepozabno doživetje v gozdu, kjer se lahko preizkusite na kar 58 elementih ali na posebnem 27 m štorkljinem letu!

Pustolovski park

Pustolovski park Bukovniško jezero je idealen kraj za oddih, sprostitev in zabavo. Leži v prečudovitem gozdu okrog Bukovniškega jezera v osrčju Prekmurja.
V neokrnjeni naravi lahko obiskovalci preizkusite svoje zmogljivosti na 58 elementih, od tega 7 edinstvenih in najdaljša plezalna pot imenovano Štorkljin let z razponom 27 metrov. Plezalne poti so prilagojene glede na starost in zmogljivost ter so tako primerne za vse generacije ter za otroke starejše od 4. leta.
Park nudi dogodivščine za 2 uri ter sprejme do 100 udeležencev. V okolici parka se nahajajo zdravilne energetske točke in prepoznaven "Vidov izvir" ter gozdna učna pot.

Zahtevano starost in višino otrok za različne elemente si oglejte tukaj.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • izjemna lokacija: v prečudovitem gozdu ob Bukovniškem jezeru
 • primeren za udeležence, starejše od 4. leta
 • Štrokljin let: najdaljša plezalna pot z razponom 27 metrov
 • trajanje pustolovščin: okrog dve uri, napolnjeni z zabavo in adrenalinom
 • najnižji elementi so visoki 1,5 metra, najvišji pa kar 8 metrov
 • 5 različnih plezalnih poti, kjer lahko preizkusite svoje meje
 • za varno in brezskrbno doživetje bo poskrbljeno

Adrenalin

Družinam prijazno

Tekmovalni duh

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Če se radi gibljete ali preprosto želite izkusiti nekaj novega, je adrenalniski park Bukovniško jezero pravi naslov za vas. Program si lahko prilagodite glede na vaše zmogljivosti, saj so na voljo tako lažji kot težji elementi. Športni navdušenci lahko uživate na kar 8 metrov visokih elementih. Posebno doživetje pa predstavlja 27 metrov dolg Štorkljin let. V neposredni bližini parka se lahko sprostite tudi na energijskih točkah.

KAM NA IZLET?

 • Bukovniško jezero: Jezero in čudovit gozd, ki ga obdaja nudi domovanje številnim živalim na ogled pa nudi tudi okoli 300 različnih rastlinskih vrst. V premeru 450 metrov okrog izvira je odkritih in označenih 26 zdravilnih točk. Bukovniško jezero s svojimi sprehajalnimi potmi je odličen izlet v naravo.
 • Doživljajski park Vulkanija: Spoznajte zadnji bruhajoč vulkan, ki je ustvaril vulkansko pobočje Smrekovec, na območju današnje Slovenije pri Gradu na Goričkem in doživite njegov izbruh. 
 • Grad - največji Grad na Slovenskem: Grajsko poslopje, s 365 sobami, spada med najobsežnejše fevdalne komplekse na Slovenskem. Na poti poleg kulturno-zgodovinskih in naravnih znamenitosti spoznate tudi prijazne domačine, ki bodo ponudili rokodelske izdelke, goričke kulinarične dobrote ali drugo ljudsko izročilo.
 • Kmečki muzej Pristava: Prikazuje 600 let vaške zgodovine in 500 let družinske zgodovine. Ogledate si lahko kmečko izbo s pečjo in ostalimi družinskimi predmeti, ki ponazarjajo kmečko življenje 19. stoletja.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (184)