Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 55% popust na zabavo v edinem notranjem paintballu v dveh nadstropjih!

od 10,90 €

Redna cena od 24,00 €

# / 8
ISKANO

Do 55% popust na zabavo v edinem notranjem paintballu v dveh nadstropjih!

od 10,90 €

Redna cena od 24,00 €

Adrenalinsko doživetje bo brez dvoma pospešilo vaš srčni utrip in pričaralo nepozabno dogodivščino. Obiščite edini indoor paintball v dveh nadstropjih in z ovirami, s katerimi se še niste soočili. Zabava s prijatelji in nepozabno doživetje je zagotovljeno.

Izbirate lahko med dvema načinoma igre kot je Capture the flag (pobiranje zastavic) in Team deathmatch (igra do zadnjega igralca).

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • zaščitna maska
  • 180 kroglic
  • maskirna uniforma
  • vodič

INDOOR PAINTBALL

Paintball je razburljiv adrenalinski šport za vse aktivne navdušence, ne glede na spol, starost ali moč. Paintball je lahko akcijsko naravnan, vendar vseeno zabaven. Je odličen za treniranje timskega duha ter razvijanje strateškega razmišljanja s hitrim odločanjem v trenutku akcije. Zanimiv je predvsem zato ker ni pogojen s fizično močjo ali starostjo posameznega tekmovalca vendar je vse odvisno od hitrega odločanja in komunikacije znotraj posameznih ekip. V igri sta združena tako avantura kot tudi športne aktivnosti. Paintball se igra z markerji, ki s pomočjo zraka izstreljujejo barvne kroglice (paintballs), s katerimi se igralci medsebojno markirajo in tako izločajo iz igre. Za igranje paintballa igralec potrebuje marker, zaščitno masko za obraz, in maskirno obleko. Za dodatno zaščito pa ima igralec lahko tudi ščitnike za vse dele telesa.

POLIGON
Extreme indoor paintball nudi posebno doživetje na več kot 700 m2 velikem poligonu. Je edini notranji paintball v dveh nadstropjih in z ovirami, s katerimi se še niste soočili. Poligon ima več različnih tematik. Izbirate lahko med dvema načinoma igre kot je Capture the flag (Pobiranje zastavic) in Team deathmatch (igra do zadnjega igralca).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zabavna dogodivščina za vse generacije
  • primerno praktično za celotno družino: uživali bodo tudi otroci (nad 8 let)
  • nepozaben dan boste doživeli tudi s pomočjo izkušenega vodiča
  • popolnoma varna zabava, ki bo v vas vzbudila tekmovalni duh
  • posebno doživetje v dveh nadstropjih
  • primerno za fantovščino, team building ali rojstni dan

Odličen nakup

Adrenalin

Tekmovalni duh

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Extreme indoor paintball se nahaja v Radomljah in nudi posebno doživetje na več kot 700 m2 velikem poligonu. Je edini notranji paintball v dveh nadstropjih in z ovirami, s katerimi se še niste soočili. Poligon ima več različnih tematik. Zagotavljamo vam veliko zabave, priložnosti za team buildinge, fantovščine, zaključne družbe ter varen prostor za praznovanje otroških zabav (za otroke starejše od 8 let, vključen tudi inštruktor). Za vašo varno igro poskrbi naša zaščitna oprema (zaščitna obleka, maska, rokavice in telovnik). Moč markerjev (pušk) je možno prilagoditi. Lahko izbirate med dvema načinoma igre kot je Capture the flag (Poboiranje zastavic) in Team deathmatch (igra do zadnjega igralca).

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (136)