Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HIT PONUDBA! HUDA CENA za letenje v vetrovniku, zabava za vse generacije!

35,00 €

# / 5
SAMO NA KUPONKO.SI

HIT PONUDBA! HUDA CENA za letenje v vetrovniku, zabava za vse generacije!

35,00 €

Se še spomnite svojih otroških sanj, da bi leteli kot ptica? Privoščite si edinstveno doživetje zabave! Zračni tok v vetrovniku je tako močan, da vam omogoča, da nanj ležete in poletite kar brez kril. Nepozabna avantura primerna tudi za otroke in družine, zaradi izkušenih inštruktorjev pa je to nepozabno doživetje tudi popolnomo varno. 

Letenje na višini do 10 metrov nad tlemi! Primerno za vse generacije.

Postopek letenja

1. PRIJAVA (10 min)
Ob prihodu vas na recepciji pričaka prijazno osebje, ki bo z veseljem odgovorilo na vsa vaša vprašanja. Sledi izpolnitev obrazca o pogojih in postopkih za varno letenje, nato pa boste spoznali vašega inštruktorja letenja. 

Priporočeno je, da na recepcijo pridete vsaj 10-15 minut pred pričetkom uvodne predstavitve, oblečeni v čim bolj udobna, letnemu času primerna oblačila in obuti v športno obutev. 

2. PREDSTAVITEV (15 min)
V predavalnici vam bo inštruktor letenja podrobno predstavil celoten postopek priprave na let v vetrovniku ter pravila in postopke za varno letenje. Ogledali si boste tudi video predstavitev letenja v vetrovniku, inštruktor pa bo odgovoril na morebitna vprašanja. 

3. OPREMA (10 min)
V garderobno omarico boste odložili odvečna oblačila in vse, kar ne sodi v vetrovnik, inštruktor pa vam bo izročil opremo za letenje v vetrovniku. Prek svojih oblačil boste oblekli kombenizion za letenje,v ušesa vstavili čepke, ki absorbirajo zvok, na glavo pa boste namestili očala in čelado. 

4. LETENJE V VETROVNIKU
Ob vstopu v vetrovnik vam bo inštruktor najprej pomagal osvojiti pravilen položaj telesa, ki omogoča udobno letenje v zračnem toku. Ko se boste prilagodili zračnemu toku, vam bo inštruktor omogočil samostojno letenje na okvirni višini do 2 metra nad tlemi. Če vam bo šlo dobro od rok, bosta lahko skupaj z inštruktorjem poletela do višine 9 - 10 metrov nad tlemi! Med letom se boste počutili izjemno svobodno in čudovito. 

Po vašem letu bo inštruktor za vas izvedel tudi poseben demonstracijski let ter vam pokazal raznolike možnosti športnega letenja v vetrovniku in še kaj več. 

5. PO LETENJU
Po letenju v vetrovniku se boste z inštruktorjem lahko pogovorili o pravkar izvedenem letu ter o možnih nadaljnjih korakih in osvajanju novih znanj za letenje v vetrovniku. Prejeli boste tudi spominsko diplomo za vaš let.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zračni tok v vetrovniku je tako močan da preprosto ležete nanj
  • zaradi delovanja zračnega toka boste lahko izvedli različne letalne prvine
  • letenje v vetrovniku je varno, predhodne izkušnje niso potrebne
  • z vami bo inštruktor, s katerim boste lahko poleteli do višine 9 metrov
  • hitrost pretoka zraka z do 220 km/h daje občutek podoben prostemu padu
  • prvi vetrovnik v Sloveniji, njegova ekipa med globalnimi vodji na področju
  • odlična ideja za darilo in izlet poln zabave
  • izkušnja primerna za vsakogar, tudi za otroke!
  • na voljo tudi nova restavracija Pr Letečmu Potepuhu

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Od leta 1979 je podjetje AERODIUM eden vodilnih svetovnih proizvajalcev vertikalnih vetrovnikov, prav tako pa tudi globalni vodja na področju letalnih predstav. Podjetje vsakodnevno načrtuje, proizvaja, namešča in zagotavlja vertikalne vetrovnike za različne namene po vsem svetu (šport, zabava, šovbiznis, filmska industrija in vojaške potrebe).

AERODIUM Technologies je edini proizvajalec vetrovnikov na svetu, ki proizvaja celotno paleto modelov vertikalnih vetrovnikov (odprti, hibridni, zaprti in vetrovniki po meri). AERODIUM je ekipa, ki je ustvarila prvi vertikalni vetrovnik na svetu, izdelan za namen zabave ter je izvedla prvi letalni nastop na svetu na zimskih Olimpijskih igrah v Torinu! Podjetje se je skozi svoje uspešne ter bogate izkušnje preoblikovalo iz nišnega podjetja za letalne navdušence v prepoznavno in priljubljeno svetovno uveljavljeno znamko.

Vetrovniki podjetja AERODIUM so bili do sedaj postavljeni že v 29 državah po vsem svetu, vključno s Finsko, Dansko, ZDA, Rusijo, Kitajsko, Bahrajnom, Mehiko, Tajsko, Turčijo, Italijo, Južno Korejo, Grčijo in drugod. Preko 700 milijonov ljudi je bilo navdušenih nad letalno predstavo ob zaključni slovesnosti zimskih Olimpijskih iger v Torinu v Italiji, “Superman returns” filmsko premiero v Italiji, proslavo ob 200. obletnici Mehiške samostojnosti, “Soči 2014” predstavijo logotipa zimskih Olimpijskih iger v Rusiji, “Red Bull” razstavnim paviljonom na BOI sejmu na Tajskem, razstavo “World Expo” na Kitajskem, največjo evropsko potujočo glasbeno-letalno predstavo “Peter Pan”, "World Guinnes Record" TV oddajo v Italiji ter na Kitajskem in tudi drugod.

Od leta 2015 deluje vetrovnik AERODIUM tudi v Sloveniji!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (196)