Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

FIT telo! Do 56% popust na individualni trening z osebnim trenerjem!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

FIT telo! Do 56% popust na individualni trening z osebnim trenerjem!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

Poskrbite za svoje FIT telo in boljše počutje z osebnim trenerjem, ki vas bo spodbujal, motiviral in s svojimi večletnimi izkušnjami poskrbel, da boste oblikovali svoje telo in pridobili na kondiciji! Odločitev za osebnega trenerja je zagotovo odlična naložba vase, primerna pa ni samo za začetnike, ampak tudi tiste, ki že imajo izkušnje s treniranjem, saj se vedno najde prostor za izboljšave. 

Hitrejše doseganje rezultatov, stalen nadzor in varstvo pri izvajanju vaj!

OSEBNO TRENERSTVO

Osebno trenerstvo je zagotovo ena izmed poglavitnih dejavnosti, s katerimi se ukvarjajo v Imagu. Prednosti treniranja z osebnim trenerjem je zelo veliko, najpomembnejši pa sta hitrejše doseganje rezultatov, kot če bi trenirali sami, ter stalen nadzor in varstvo pri izvajanju vaj.

Vadbeni in svetovalni center Imago je sodoben studio zaprtega tipa. Istočasno ste v prostoru le vi in vaš trener, ni gneče, vadba pa je popolnoma prilagojena vašim potrebam. Tako morebitni strahovi, ki jih doživljate ob misli, da bodo ostali strmeli v vas, da vam bo nerodno, ker nimate izkušenj ali imate kakšen kilogram preveč, postanejo popolnoma brezpredmetni. V prijetnem in intimnem okolju si prizadevajo, da skupaj, kar najhitreje in najbolj optimalno, dosežejo vaše cilje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • hitrejše doseganje rezultatov z osebnim trenerjem
  • stalen nadzor in varstvo pri izvajanju vaj
  • s treningi boste dosegli FIT telo, boljše počutje in višjo samozavest
  • trening je popolnoma prilagojen vašim potrebam
  • v studio Imago si prizadevajo, da najbolj optimalno dosežejo vaše cilje

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za krepitev telesa

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Beseda “imago” se v latinščini nanaša na idealizirano predstavo posameznika o sebi. Iz te besede izhaja tudi celotno poslanstvo Imago centra. Trudijo se za vašo boljšo zunanjo podobo, psihološko zdravje, za vaše boljše počutje in končno za večje zadovoljstvo s samim seboj.

V Imago centru prvi v Sloveniji na enem mestu omogočajo celostno obravnavo posameznika, saj je vzrok za preveliko telesno težo ali drugačno nezadovoljstvo s samim seboj pogosto precej globji, kot se zdi na prvi pogled. V ta namen je vadečim na voljo priznana klinična psihologinja, s pomočjo katere boste odkrili prave razloge za dosedanje neuspehe. Ekipa strokovnjakov bo poskrbela tudi za odpravo morebitnega hormonskega neravnovesja, ki je prav tako lahko ključna za uspeh. Njihovi programi obsegajo individualne in skupinske vadbe, prehransko svetovanje in še mnogo drugih dejavnosti, s katerimi se trudijo za vašo celotno preobrazbo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (125)