Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Escape room za otroke! HUDA CENA za 60 minut skrivnosti in ugank!

od 30,00 €

# / 7
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Escape room za otroke! HUDA CENA za 60 minut skrivnosti in ugank!

od 30,00 €

V sobah poteka doživljajska igra v kateri je veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih, ugank, itd. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo Čarobni prstan, Čudežni napoj ali formulo za zdravilo bolezni Norih krav. Otroci lahko izbirajo med 3 različnimi sobami pobega, v njih pa se lahko igrajo le otroci in njihova bujna domišljija!

Izbirate lahko med 3 različnimi sobami pobega, v njih pa se lahko igrajo otroci od 8. do 16. leta starosti!

escape room za otroke

Gre za sobo po načinu escape room oz. sobo pobega. V vseh treh sobah se igra igra 60 minut, v eni sobi je lahko do 8 otrok naenkrat, soba pa je namenjena izključno otrokom od 8. do 16. leta starosti. V času igre je v sobi prisoten tudi animator.

SKRIVNOSTNA SOBA VILINOV (primerno za otroke od 8. do 12. leta)
V Skrivnostni sobi Vilinov poteka doživljajska igra, polna ugank (logičnih, matematičnih, jezikovnih, itd.), otroci se bodo tako podali na skrivno pot Vilinov ter urokov. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo Čarobni prstan. V deželo Šajersko se je prikradel zloben zmaj Smaug in Vilinom ukradel prstan. Zaradi tega se je nad deželo strnila tema. S prijatelji bodo imeli na voljo le 60 minut, da deželo Šajersko odrešijo večne teme in najdejo čarobni prstan.

ZAKLETA BRADAVIČARKA (primerno za otroke od 8. do 16. leta)
Skorajda ni otroka, ki še ne bi slišal za mladega čarovnika, ki je hodil na znano čarovniško šolo Bradavičarko. Šola je polna skrivnosti, ugank in urokov. Profesor Noruč je v svoji sobi pripravil čudežni napoj, do katerega pa bi se radi prikradli tudi Mrlakensteinovi privrženci. Bo vaš otrok s prijatelji našel čudežni napoj in rešil Bradavičarko, preden bo prepozno?

NORI ZNANSTVENIK NACE (primerno za otroke od 10. do 16. leta)
Znanstvenik Nace že dolgo časa živi v osami in v svojem laboratoriju dela različne tajne poskuse. En dan se mu poskus izjalovi in Nace se okuži s smrtonosnim virusom norih krav. Med svojimi zapiski, ker je izgubil obe očesi, ne najde več formule za zdravilo. Ali mu bodo otroci s svojo ekipo znanstvenikov pomagali najti zdravilo in pobegnili iz laboratorija preden se z virusom norih krav okužijo tudi oni?

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • otroci lahko izberejo med 3 različnimi sobami pobega
  • soba je namenjena izključno otrokom od 8. do 16. leta starosti
  • v času igre je v sobi prisoten tudi animator
  • veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih, ugank za otroke
  • v eni sobi je lahko od 2 do 8 otrok naenkrat

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Tekmovalni duh

VEČ O PONUDNIKU

Otroška akademija, izobraževalni center d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, ki se ukvarja z izobraževanjem otrok od 3. do 14. leta starosti. Ponujajo kakovostne in raznovrstne izvenšolske programe. Svoje delo zagotavljajo v skladu s standardom kakovosti ISO 9001:2008 in velik poudarek dajejo povratnim informacijam, ki jih dobijo od otrok in njihovih staršev. Otrokom želijo ustvariti sproščeno okolje, v katerem jim posredujejo informacije in znanje, ki jim bo prav prišlo v življenju, ter v katerem vladajo zaupanje, spoštovanje in skupinsko delo, kjer lahko vsi skupaj rastejo in se učijo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (137)