Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Energična salsa! 50% popust na 1 ali 2-mesečni začetni tečaj SOLO SALSE!

od 30,00 €

Redna cena od 60,00 €

# / 4

Energična salsa! 50% popust na 1 ali 2-mesečni začetni tečaj SOLO SALSE!

od 30,00 €

Redna cena od 60,00 €

Začetni plesni salsa tečaj je primeren za ženske vseh starosti. Na tečaju se boste dobro razgibali in hkrati naučili korakov, ki vam bodo prišli prav na raznih plesiščih. Tečaj vsebuje elemente stylinga, zanimivega footworka in osnovnih salsa principov. Plesne korake bodo z vami izpilili plesni učitelji z dolgoletnimi, profesionalnimi izkušnjami in pristopom, da boste od plesnega tečaja odnesli le največ in zaplesali kot latino zvezda!

Naučite se priljubljenega plesa afro-kubanskega izvora - salse v priznani plesni šoli!

PLESNI TEČAJ

SALSA
Salsa spomni na omako, mešanico različnih začimb, na zvrst glasbe v New York priseljenih porotoričanov in kubancev, ki so svoje vroče ritme prepustili mešanju z bolj jazzovskimi zvoki Severnoameričanov, priseljenih Afričanov in ostalimi takrat obstoječimi glasbenimi stili ali pa na strasten in vedno bolj popularen ples. Gre za ples afro-kubanskega izvora, ki je dandanes prisoten na celotni zemeljski obli in ki združuje nasmejane obraze in pozitivnega razmigavanja željne plesalce po celem svetu.

Solo tečaji salse so primerni za dekleta in ženske vseh starosti. Na tečajih se boste dobro razgibale in hkrati naučile korakov, ki vam bodo prišli prav na plesiščih, kadar v bližini ne bo primernega plesnega partnerja in boste prepuščene sebi. Plesna ura se začne z ogrevanjem, nadaljuje pa z učenjem koreografije pri kateri je poudarek na elegantni izvedbi, dobrega razpoloženja in skladnosti gibov.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • plesna šola Samba je vključena v Plesno zvezo Slovenije
  • plesna šola Samba je vključena v plesni tekmovalni sistem Republike Slovenije
  • odlični rezultati na tekmovanjih doma in v tujini
  • strokovni kader z dolgoletnimi izkušnjami
  • tečaj vsebuje elemente stylinga, footworka in osnovnih salsa principov
  • plesna družina z obilico pozitivne energije
  • začetni tečaji salse za vse starosti

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Plesna šola Samba se lahko v 12 letih delovanja pohvali s kar 29 naslovi državnih prvakov v različnih kategorijah. Sprva majhna plesna šola, ki se je ukvarjala samo s tekmovalnim plesom, je prerasla v ruminirano plesno šolo, ki se danes ukvarja z različnimi zvrstmi plesa in organizacijo prireditev. Plesna šola Samba je za vse generacije! Za začetnike, tiste, ki želijo plesno znanje obnovit ali nadgradit, za tiste, ki si želijo naučiti plesnih korakov za poroko, maturantski ples, valeto ali kakšno drugo svečano priložnost.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (127)