Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 61% popust na uro igranja bowlinga za do 6 igralcev z možnostjo pizze!

od 7,80 €

Redna cena od 20,00 €

# / 5
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 61% popust na uro igranja bowlinga za do 6 igralcev z možnostjo pizze!

od 7,80 €

Redna cena od 20,00 €

Zabavna in sproščujoča aktivnost za vas in vašo druščino. Čevlje si izposodite v bowling centru, med lučanjem krogle po stezi pa imate možnost tudi okrepčila s pizzo po izbiri. Če vam ena ura ni dovolj, lahko kupone združujete za daljše igranje!

Vključena izposoja čevljev in možnost izbire med klasično ali domačo pizzo!

ŠVIC BOWLING&Bar

Bowling center ŠVIC BOWLING je prijeten 4 stezni center, ki vam z najsodobnejšimi, računalniško vodenimi bowling stezami švicarskega proizvajalca SWITCH, pod katerih dizajnom je podpisana oblikovalska hiša Pininfarina, ter strokovnim in skrbnim osebjem, nudi najboljša bowling doživetja v Novem mestu in okolici.
Ob bowlingu deluje tudi dnevno-nočni bar opremljen s kvalitetnim ozvočenjem in svetlobnimi efekti.

BOWLING
Napol v šali, napol zares lahko rečemo da se je bowing rodil takrat, ko je človek prvič zakotolil okrogel kamen, da bi podrl postavljene palice ali kosti. Bowling je pravzaprav precej preprosta igra, saj kroglo zalučaš na stezo in podiraš keglje. Pri igri podiramo 10 kegljev, potrebno pa je, da imamo obute prave čevlje, ki si jih izpisodite v bowling centru.
Izbirate lahko med različnimi težami krogel, glede na to katera vam najbolj ustreza. Igranje bowlinga je postalo znano po celem svetu, saj je zelo priljubljena igra za druženje s prijatelji, kot tudi za vse tiste, ki si želijo v tem športu igrati profesionalno. Po naporni igri pa se lahko okrepčate s pizzo po izbiri.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zabavna in sproščujoča aktivnost v družbi vaših najdražjih
  • vključena izposoja čevljev in možnost okrepčila s pizzo po izbiri
  • možnost združevanja kuponov za daljši čas igranja
  • preizkušnja v igri, ki zahteva natančnost in mirnost
  • najboljša zabava za vse generacije, ki iščejo aktivno sprostitev

Potrebna je rezervacija

Tekmovalni duh

Enostaven nakup

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Priljubljeno zabavišče Švic bowling bar se nahaja na odlični lokaciji v Bršljinu v Novem mestu. V svojem lokalu se ponašajo s štirimi sodobnimi računalniško vodenimi bowling stezami, odlično mehansko glasbo in svetlobnimi učinki. Svoja vrata imajo odprata vse dni v tednu, ne zmoti jih niti praznik, saj so odprti tudi ob dela prostih dneh. Pri njih se zabavajo mladi in mladi po srcu, zato ne oklevajte in jih obiščite. Ob uri zabavne igre in druženja s prijatelji si lahko privoščite tudi pizzo in se primerno okrepčajte. Ravno tako nudijo izposojo bowling čevljev, ki so všteti v ceno najema bowlinga.

 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (193)