k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 55% popust na romantično ali praznično vožnjo z ladjico po Ljubljanici!

od 1,49 €

Redna cena od 3,00 €

# / 6
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 55% popust na romantično ali praznično vožnjo z ladjico po Ljubljanici!

od 1,49 €

Redna cena od 3,00 €

Plovba po Ljubljanci je odlična priložnost, da si uživate v božičnem vzdušju iz druge perspektive. Naj vas v družbi dragih oseb očara bogato okrašeno nabrežje starega mestnega jedra, kjer diši po kuhanem vinu in dobra volja žubori v potokih. Praznična vožnja je lahko romatičen zmenek, zanimiv družinski izlet ali pa lepa decemberska dogodivščina s prijatelji. 

Vožnja v ladjici s prozorno kabino in ogrevanjem!

VOŽNJA PO LJUBLJANICI

Ljubljana je v adventnem času okrašena z več kot 64 km lučk, smrekico sredi Prešernovega trga pa krasi 10 km lučk. Vse to si boste lahko ogledali uživajoč v vožnji po rečni strugi Ljubljanice.

Ladjica z oznako LJ01, je prva ladjica, ki se začela ukvarjati z rečno turistično plovbo pred 16. leti. Danes je edina ladjica s popolnoma prozorno kabino, kar omogoča vsem potujočim enak razgled, ne glede na to, kje sedite. Ladjica je ogrevana, postrežejo pa vam tudi z belim kuhanim vinom in zeliščnim čajem. Vožnja poteka ob spremljavi tradicionalne božične glasbe.

ROMANTIČNA PRAZNIČNA VOŽNJA (60 min)
Vožnja se začne pod Ribjim trgom in se nadaljuje v smeri Ljubljanske Špice, mimo Ribje brvi, Šuštarskega in Šentjakobskega mosta mimo Trnovske plaže, do Ljubljanske Špice, od koder se nadaljuje vožnja nazaj v smeri mimo Ribjega trga. Ladjica vas popelje skozi staro mestno jedro Ljubljane, mimo Prešernovega trga, pod Tromostovjem, mimo Ljubljanske tržnice, Mesarskega in Zmajskega mosta, Petkovškovega nabrežja, Pravne fakultete in Roga, do Ambroževega trga, kjer se nahajajo Plečnikove zapornice in nazaj do Ribjega trga, kjer se vožnja konča.

PRAZNIČNA VOŽNJA (30 min)
Vožnja se začne pod Ribjim trgom in se nadaljuje v smeri Hardetskega mosta, mimo Ribje brvi, Šuštarskega in Šentjakobskega mosta mimo Trnovske plaže, do Hardetskega mostu, od koder se nadaljuje vožnja nazaj v smeri mimo Ribjega trga. Ladjica vas popelje skozi staro mestno jedro Ljubljane, mimo Prešernovega trga, pod Tromostovjem, mimo Ljubljanske tržnice, mimo Mesarskega do Zmajskega mosta, kjer se ladjica obrne in pelje nazaj do Ribjega trga, kjer se vožnja konča.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlična priložnost za romantičen obisk mesta Ljubljane
  • priložnost za dogodivščino s prijatelji ali družino
  • nepozabno doživetje v osrčju glavnega mesta Slovenije
  • enkratna priložnost za druženje in sprostitev
  • čudovita ideja za družinski izlet
  • nepozaben romantični zmenek z ljubljeno osebo
  • ogrevana ladjica s prozorno kabino za najlepši razgled

Odlična ideja za darilo

Družinam prijazno

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Vožnjo z ladjico s prozorno kabino za najlepši razgled po Ljubljanici si lahko privoščite v Ljubljani, vkrcate se na pristanu pod Ribjim trgom (zraven Cankarjevega nabrežja 1). Prijazni mornarji vam bodo omogočili panoramski ogled čarobne Ljubljane iz „žabje“ prespektive. Odpravite se na nepozabno vožnjo in si oglejte vse skrite kotičke ljubljanske reke.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (169)