Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 51% popust na individualni plesni tečaj za zaročence!

od 79,00 €

Redna cena od 160,00 €

# / 3

Do 51% popust na individualni plesni tečaj za zaročence!

od 79,00 €

Redna cena od 160,00 €

Vsi si zapomnijo otvoritveni ples na poroki. Naj bo vajin unikaten, izviren in nepozaben! Prepustita se vodstvu strokovnih plesnih učiteljev, ki bodo poskrbeli za to. Naučiti se plesati za vajino poroko je najlepše darilo, ki ga lahko poklonita drug drugemu. Ko bosta zaplesala skupaj kot mož in žena, pripravljena in samozavestna, bo to spomin, ki se ga bosta z veseljem spominjala še mnoga leta. Na voljo imate tečaj za pripravo 1 ali 3. poročnih koreografij.

Priprava 1 ali 3 poročnih koreografij s termini po dogovoru!

Plesni tečaj za zaročence

V plesnem studiu Feniks vam bodo z veseljem pomagali pripraviti program, ki ga bosta lahko ponosno predstavila na vajinem poročnem dnevu in sproščeno zaplesala z gosti. 

Zaradi natrpanega urnika bodočih mladoporočencev so zelo prilagodljivi, tako da se poskušajo z vsakim parom posebaj uskladiti in dogovoriti za željen termin. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • na vaši poroki zablestite
  • zaslužite si nepozaben otvoritveni ples
  • na voljo priprava 1 ali 3 poročnih koreografij
  • plesni učitelji, ki so strokovnjaki na svojem področju
  • termini tečaja so po dogovoru

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Plesni center Feniks je ustanova, ki se nahaja v Ljubljani in je namenjena vsem generacijam. Odprti so za vse vaše želje glede plesa ali ostalih dogodkov, ki si jih zaželite. Skozi njihove programe imate možnost plesati na rekreativnem nivoju ali postati vrhunski tekmovalec v vseh zvrsteh plesa. Nudijo tudi vrhunsko organizacijo različnih vrst prireditev. V plesni šoli vam nudijo programe za vaše najmlajše, šoloobvezne otroke, dijake, študente, odrasle ter seniorje. Delajo s pari, solo ali brez partnerja.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (193)