k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do novih korakov s 50% popustom na 1-tedenski tečaj salse ali bachate!

od 30,00 €

Redna cena od 60,00 €

# / 5
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do novih korakov s 50% popustom na 1-tedenski tečaj salse ali bachate!

od 30,00 €

Redna cena od 60,00 €

Plesne korake bodo z vami izpilili plesni učitelji z dolgoletnimi, profesionalnimi izkušnjami in pristopom, da boste od plesnega tečaja odnesli le največ. Sprostite in zabavajte se ob razgretih plesnih ritmih v objemu ljubljene osebe, prijatelja ali družinskega člana. S sabo potrebujete le še obilico dobre volje in želje za učenje.

Naučite se osnov priljubljene salse ali njene različice bachate!

SALSA IN BACHATA

Ko govorimo o salsi, nas ime spomni na omako, mešanico različnih začimb, na zvrst glasbe v New York priseljenih porotoričanov in kubancev, ki so svoje vroče ritme prepustili mešanju z bolj jazzovskimi zvoki Severnoameričanov, priseljenih Afričanov in seveda tudi z ostalimi takrat obstoječimi glasbenimi stili ali pa na strasten in vedno bolj popularen ples. Gre za ples afro-kubanskega izvora, ki je dandanes prisoten na celotni zemeljski obli in ki združuje nasmejane obraze in pozitivnega razmigavanja željne plesalce po celem svetu.

Tečaj salse v plesni šoli Samba vam bo sprva ponudila znanje osnovnih korakov salse ter nato z vsako nadaljnjo stopnjo, vaše plesno znanje stilsko, tehnično, ritmično in melodično nadgrajevala. Vsaka stopnja je sestavljena iz osmih vaj po 60 minut. Pri salsi ni ovir, ni omejitev – je samo neskončna zabava, ki vas bo vsakič bolj zasvojila in popeljala v čudovit svet salse!
Plesna šola Samba se lahko v 12 letih, delovanja pohvali z kar 29 naslovi državnih prvakov v različnih kategorijah. Sprva majhna plesna šola, ki se je ukvarjala samo z tekmovalnim plesom je prerasla v ruminirano plesno šolo, ki se danes ukvarja z različnimi zvrstmi plesa in organizacijo prireditev.Idejni vodja plesne šole Samba je bila Natalija Banovič na plesnem področju aktivna že več kot 20 let. V svoji plesni karieri je zmagala na vseh večjih tekmovanjih kot so Internationale, Copenhagen open, Blackpool, Cervia open,… in postala 8 krat državna prvakinja in svetovna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih. Danes ima status plesnega učitelja z dolgoletnimi izkušnjami s področja športnega plesa in družabnega plesa z licenco Plesne zveze Slovenija in Fakultete za šport.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • plesna šola Samba je vključena v Plesno zvezo Slovenije
  • plesna šola Samba je vključena v plesni tekmovalni sistem Republike Slovenije
  • odlični rezultati na tekmovanjih doma in v tujini
  • strokovni kader z dolgoletnimi izkušnjami
  • pozitivno vzdušje in zabava obvezna
  • plesna družina z obilico pozitivne energije

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Plesna šola Samba se lahko v 12 letih delovanja pohvali s kar 29 naslovi državnih prvakov v različnih kategorijah. Sprva majhna plesna šola, ki se je ukvarjala samo s tekmovalnim plesom, je prerasla v ruminirano plesno šolo, ki se danes ukvarja z različnimi zvrstmi plesa in organizacijo prireditev. Plesna šola Samba je za vse generacije! Za začetnike, tiste, ki želijo plesno znanje obnovit ali nadgradit, za tiste, ki si želijo naučiti plesnih korakov za poroko, maturantski ples, valeto ali kakšno drugo svečano priložnost.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (134)