Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 58% popust na supanje z možnostjo hamburgerja v Gostišču Koren!

od 4,99 €

Redna cena od 12,00 €

# / 7

Do 58% popust na supanje z možnostjo hamburgerja v Gostišču Koren!

od 4,99 €

Redna cena od 12,00 €

S čudovitim pogledom na grad Žužemberk in nekaj sto metrov pod žužemberškimi slapovi, kjer se Krka upehana razlije med zelene travnike, stoji gostišče Koren. Korenovi so za aktivne počitnice odlično pripravljeni in obiskovalcem adrenalina ne more manjkati, še posebej izjemno pa bo novo in atraktivno doživetje supa, po katerem se lahko odpravite še na odlično kosilo - hamburger Koren! Vabljeni k slapovom Krke in sprehodu po pravljični naravi.

Supanje postaja najbolj vroča in ekskluzivna izbira za dni, ki prihajajo. Poleg čudovite narave in prijaznega gostišča si privoščite še znižan hamburger!

Doživetje supa

SUP je okrajšava angleškega poimenovanja Stand up paddling (tudi Stand up paddle surf) za šport, pri katerem stojiš in veslaš. Stojimo, veslamo, opazujemo in občudujemo naravne lepote. Ali pa skupaj s prijatelji tiho drsimo po vodni gladini, po rečnih rokavih, prečkamo jezera oziroma plujemo pod mogočnimi klifi domače obale. Šport je v tujini iz dneva v dan bolj priljubljen med vodnimi rekreacijami, nad njim se navdušujejo tudi marsikateri zvezdniki in uspešni športniki.

Supanje je šport, ki je dokaj preprost in dosegljiv prav vsem, tako kot kolesarjenje. Prav nič čudno ni, da so se ga lotili po vsem svetu, kjerkoli je omogočen dostop do vodnih površin, tako v velikih deskarskih središčih kot na majhnih bajerjih, saj je veliko enostavnejši za učenje, kot deskanje na valovih, kajtanje ali deskanje na vodi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • neverjetna lokacija pod pravljičnim gradom Žužemberk na pečini
 • čudovita narava za sprehode, ohladitev v Krki in obisk izvira Krke
 • bodite med prvimi, ki si drznejo preizkusiti sup
 • neskončne možnosti za športa željne obiskovalce
 • pisana paleta izbire med kulinariko, aktivnostmi in nastanitvijo
 • odlična izbira umika v dvoje ali z družino

Potrebna je rezervacija

Za krepitev telesa

Adrenalin

Hit poletja

VEČ O PONUDNIKU

Tik ob reki Krki s čudovitim pogledom na grad Žužemberk in na cerkev sv. Mohorja in Fortunata leži Gostinstvo in turizem Koren. Postrežejo vam lahko s številnimi hišnimi specialitetami in dobrotami z vrta, ki so že prejele priznanje Vikend magazina v izboru Zlate Žlice za odlično pripravo in ponudbo domačih jedi. V okviru gostišča lahko najamete tudi prostor za piknike, pomagajo pa tudi pri organizaciji rojstnih dni, birm, obletnic mature, manjših porok, družinskih ali poslovnih srečanj ter team buildingov. Poleg kulinaričnih specialitet pa Žužemberk ponuja tudi možnost ogleda nekaterih naravnih in kulturnih znamenitosti. Ogledate si lahko mogočni grad Žužemberk, domačijo enega izmed naših največjih pisateljev, Josipa Jurčiča, samostan Stično in druge znamenitosti Suhe Krajine. Ponujajo tudi prenočišča. Razlogov za obisk Korenovih je torej veliko, gotovo boste tudi vi našli svojega!

KAM NA IZLET ?

 • Raziščite zgodovinsko središče Brežic z gradom iz 16. stoletja in z Vodnim stolpom, ki sta oddaljena le kratek sprehod, do Term Čatež pa je le 2 min vožnje.
 • Nedaleč stran se nahaja nekdanji srednjeveški grad Morkice, ki je danes urejen v butični hotel, v sklopu katerega je urejeno eno izmed najlepših slovenskih golf igrišč, grajska restavracija in vinska klet.
 • Gorjanci s posebno hidrološko in geomorfološko podobo tvorijo čudovito vinogradniško pokrajino.
 • Kostanjevica na Krki, ki leži na umetnem otoku.
 • Ogledate si lahko tudi Cisterijanski samostan in most na Krki.
 • Grad Žužemberk v naselju Žužemberk v Suhi krajini in izhaja iz leta 1000.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (154)