Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 61% ceneje za 1-urni najem biljard mize, na voljo tudi paket s pico!

od 3,50 €

Redna cena od 8,90 €

# / 5
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 61% ceneje za 1-urni najem biljard mize, na voljo tudi paket s pico!

od 3,50 €

Redna cena od 8,90 €

Če ste za dobro partijo biljarda in se želite zabavati s prijatelji in prebuditi tekmovalni duh v prijetnem ambientu se odpravite na Vič in dokažite, da ste najboljši. Biljardnica Direkt ponuja kar 8 biljardnih miz v velikem prostornem prostoru brez pregrad. Da pa ne bo čakanje na prosto mizo predolgo, se lahko osvežite za točilnim pultom, ki se nahaja na sredini lokala. Ne spreglejte tudi paketa s slastno pico!

Na voljo kar 8 miz velikosti 9! Ugodne cene pijač in prijazna postrežba.

Biljardnica Direkt

Biljard je pojem, ki opisuje širok spekter iger, ki za igro potrebujejo posebno mizo, palico in določeno število krogel. Tekmovanje je lahko posamično (ena na ena) ali v parih. Igralci za premik krogel uporabljajo samo vrh palice. Kljub večstoletni priljubljenosti biljarda, kot vira zabave in razvedrila, so ga profesionalno začeli igrati šele v sredini 20. stoletja.

V Biljardnica Direkt zajema velik prostor, v katerem je 8 igralnih biljard miz velikosti 9 in pikado. Prostor ni pregrajen, zato ima lahko igralec čez celotno igro nadzor nad prostorom. Ob igranju biljarda se prileže tudi dobro pivo, zato vam v svoji ponudbi med drugim nudijo tudi češko pivo Budweiser in Dansko svetlo pivo Karlsberg.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • možnost paketa s slastno pico!
  • na voljo kar 8 miz velikosti 9
  • zabavo s prijatelji in preizkus v priljubljeni družabni igri
  • priložnost za prebuditev tekmovalnega duha v družbi ter premagovanje prijateljev
  • prijazno in ustrežljivo osebje v priznani biljardnici
  • brezplačno parkiranje pred lokalom

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Biljardnica se nahaja na lahko dostopnem mestu na Viču v Ljubljani, kjer so urejena parkirišča in je mogoče parkirati ob kateremkoli času. Je zelo prostorna, saj ni ločenih prostorov, tako da imajo stranke pregled nad celotnim prostorom, kjer je 8 biljard miz velikosti 9, v sredini lokala pa se nahaja točilni pult, tako da je za zabavo poskrbljeno. Biljardnica je primerna tudi za začetnike. Po novem pa se v biljardnici lahko pomerite tudi v pikadu!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (196)