k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Avantura na Krki! Do 70% popust na najem SUP deske ali kanuja za 2 osebi!

od 3,50 €

Redna cena od 7,00 €

# / 7

Avantura na Krki! Do 70% popust na najem SUP deske ali kanuja za 2 osebi!

od 3,50 €

Redna cena od 7,00 €

Tik ob reki Krki s pogledom na grad Žužemberk se nahaja gostišče Koren. Doživite malo drugačno popoldne in se s družino ali prijatelji odpravite na vožnjo s kanujem ali supom, nato pa se sprehodite še do čudovitih slapov Krke.

Odlična ideja za romantičen zmenek v naravi ali druženje s prijatelji in družino!

Gostišče Koren

Gostišče Koren se nahaja na odlični lokaciji s pogledom na Grad Žužemberk. Korenovi so bili prva kmetija na Dolenjskem, ki se je uradno začela ukvarjati s turistično kmetijo, delujejo pa že 23 let. Prve vajeti kmetije je prevzela mama Jožica Koren, ki je dobršen del svojega življenja posvečala kuhanju in strežbi gostov. Gostišče Koren odlikuje pristna hrana Suhe krajine, ki vedno znova navduši. Dobili so tudi nagrado Vikend magazina na izboru zlata žlica.

VOŽNJA S SUPOM
SUP je okrajšava angleškega poimenovanja Stand up paddling (tudi Stand up paddle surf) za šport, pri katerem stojiš in veslaš. Stojimo, veslamo, opazujemo in občudujemo naravne lepote. Ali pa skupaj s prijatelji tiho drsimo po vodni gladini, po rečnih rokavih, prečkamo jezera oziroma plujemo pod mogočnimi klifi domače obale. Šport je v tujini iz dneva v dan bolj priljubljen med vodnimi rekreacijami, nad njim se navdušujejo tudi marsikateri zvezdniki in uspešni športniki.

Supanje je šport, ki je dokaj preprost in dosegljiv prav vsem, tako kot kolesarjenje. Prav nič čudno ni, da so se ga lotili po vsem svetu, kjerkoli je omogočen dostop do vodnih površin, tako v velikih deskarskih središčih kot na majhnih bajerjih, saj je veliko enostavnejši za učenje, kot deskanje na valovih, kajtanje ali deskanje na vodi.

VOŽNJA Z KANUJEM
S kanujem se lahko spustite po reku Krki. Reka Krka je v zgornjem toku je bistra tekoča voda, ki se preliva v brzicah ter skače čez lehnjakove pragove in jezove, od Žužemberka dalje pa reka postane mirna in zasanjana. Vožnja s kanujem je sproščujoča, zanimiva in nezahtevna ter primerna za vse z vsaj osnovnim znanjem veslanja. Kanuje si lahko izposodite.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • neverjetna lokacija pod pravljičnim gradom Žužemberk na pečini
 • čudovita narava za sprehode, ohladitev v Krki in obisk izvira Krke
 • neskončne možnosti za športa željne obiskovalce
 • pisana paleta izbire med kulinariko, aktivnostmi in nastanitvijo
 • odlična izbira umika v dvoje ali z družino
 • prijetno enourno veslanje v dvoje po reki Krki
 • odlična ideja za romantičen zmenek v naravi
 • privoščite si sproščujoč izlet z najljubšo osebo

Potrebna je rezervacija

Za krepitev telesa

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Tik ob reki Krki s čudovitim pogledom na grad Žužemberk in na cerkev sv. Mohorja in Fortunata leži Gostinstvo in turizem Koren. Postrežejo vam lahko s številnimi hišnimi specialitetami in dobrotami z vrta, ki so že prejele priznanje Vikend magazina v izboru Zlate Žlice za odlično pripravo in ponudbo domačih jedi. V okviru gostišča lahko najamete tudi prostor za piknike, pomagajo pa tudi pri organizaciji rojstnih dni, birm, obletnic mature, manjših porok, družinskih ali poslovnih srečanj ter team buildingov. Poleg kulinaričnih specialitet pa Žužemberk ponuja tudi možnost ogleda nekaterih naravnih in kulturnih znamenitosti. Ogledate si lahko mogočni grad Žužemberk, domačijo enega izmed naših največjih pisateljev, Josipa Jurčiča, samostan Stično in druge znamenitosti Suhe Krajine. Ponujajo tudi prenočišča. Razlogov za obisk Korenovih je torej veliko, gotovo boste tudi vi našli svojega!

KAM NA IZLET ?

 • Raziščite zgodovinsko središče Brežic z gradom iz 16. stoletja in z Vodnim stolpom, ki sta oddaljena le kratek sprehod, do Term Čatež pa je le 2 min vožnje.
 • Nedaleč stran se nahaja nekdanji srednjeveški grad Morkice, ki je danes urejen v butični hotel, v sklopu katerega je urejeno eno izmed najlepših slovenskih golf igrišč, grajska restavracija in vinska klet.
 • Gorjanci s posebno hidrološko in geomorfološko podobo tvorijo čudovito vinogradniško pokrajino.
 • Kostanjevica na Krki, ki leži na umetnem otoku.
 • Ogledate si lahko tudi Cisterijanski samostan in most na Krki.
 • Grad Žužemberk v naselju Žužemberk v Suhi krajini in izhaja iz leta 1000.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (113)