Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

1-urni najem teniškega igrišča na umetni travi kar 50% ceneje!

3,00 €

Redna cena od 6,00 €

# / 4

1-urni najem teniškega igrišča na umetni travi kar 50% ceneje!

3,00 €

Redna cena od 6,00 €

Zabavno poletno rekreiranje v prijetni družbi! Poskrbite za boljše telesno počutje in si s prijatelji zagotovite mesto na igrišču ter udarite partijo. Vključena je tudi izposoja loparjev in žogic! 

Odlična rekreacija z brezplačno izposojo loparjev in žogic za brezskrbno igro v prijetni družbi!

TEnIS

Tenis je šport z loparjem za dva nasprotna igralca ali za dve nasprotni skupini s po dvema igralcema. Igra se na igrišču, razdeljenim v dve polovici, z nizko postavljeno mrežo na sredini igrišča. Igralci za igranje uporabljajo lopar, s katerim odbijajo s klobučevino prekrito, votlo gumijasto žogico prek mreže na sredini igrišča na nasprotno stran igrišča. Če se žoga na igralčevi strani igrišča odbije dvakrat, dobi točke nasprotnik. Prav tako nasprotnik dobi točke, če igralec žoge ne udari z loparjem, jo z udarcem pošlje izven nasprotnikove polovice (izven igrišča, v mrežo ali na svojo polovico), ali jo udari z loparjem, ko je v zraku še na nasprotnikovi polovici.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 1 ali več ur odlične rekreacije
  • zabavno spomladansko rekreiranje v prijetni družbi
  • priložnost za krepitev zdravega tekmovalnega duha
  • uživanje v atraktivni igri

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Za krepitev telesa

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

V Gostilni Domen se družina Zorko z ekipo vsak dan znova trudi za vas. Čez teden kuhajo malice in cenovno ugodna kosila, za vikend pa lahko izbirate med najmanj tremi okusnimi meniji in seveda pestro ponudbo jedi z jedilnega lista (a’la carte). Za vas z veseljem organizirajo tudi večja praznovanja za različne priložnosti. Ob gostilni se nahaja tudi teniško igrišče z umetno travo, primerno tudi za mali nogomet. Zato se lahko na igrišču izvede tudi turnir v malem nogometu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (144)