Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

60% popust na trendovski piercing iz kirurškega jekla na predelu po izbiri!

15,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 5

60% popust na trendovski piercing iz kirurškega jekla na predelu po izbiri!

15,90 €

Redna cena od 40,00 €

Poudarite svojo osebnost in okrasite del telesa po svoji izbiri z drznim piercingom iz kirurškega jekla! Primerno za hrustanec, ušesa, popek, nos, obrv, ustnice ali jezik tako za ženske kot moške. Z doplačilom si lahko izberete piercing tudi na zahtevnejših predelih.

Primerno za hrustanec, ušesa, popek, nos, obrv, ustnice ali jezik! Za ženske in moške.

POSTOPEK PIERCINGA

Najprej piercer razkuži določen del telesa, sledi natančno pozicioniranje, za kar si je potrebno vzeti dovolj časa (uhan bo v telesu dolgo, zato je naglica nespametna). Ko je posameznik zadovoljen s pozicijo, se pripravi na piercing. Najprimernejši položaj telesa je običajno leže, zlasti zaradi sprostitve. Piercer bo pripravil set orodja, kar mora storiti pred strankinimi očmi. Vse mora biti sterilno (vedno nova igla, rokavice, sanitetni material, uhani in sterilno orodje).

OPOZORILA PRED POSTOPKOM: Bodite trezni in pred piercingom ne uživajte psihoaktivnih substanc. Od zadnjega obroka naj ne minejo več kot 4 ure in če je le mogoče, se izogibajte jemanju aspirina ali drugih sredstev, ki redčijo kri. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave ali posebnosti, jih nujno omenite. Piercing ni priporočljiv za ženske v času nosečnosti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • strokoven pregled in posvet
  • modni dodatek primeren za moške in ženske
  • sterilno in profesionalno opravljena storitev
  • dodatek, ki bo poudaril vašo osebnost in poživel vaš videz
  • strokovno nameščen uhan v prijetnem salonu
  • nova podoba, ki bo pritegnila občudujoče poglede

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Za več informacij pišite

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Psycho Tattoo, tattoo&piercing workshop je nov, popolnoma unikaten, do zadnjega detajla izdelan prostor, ki je zasnovan s strani vsestranskih umetnikov. Ustvarjen je bil z dušo, ljubeznijo in namenom, da se v njem vsak počuti kot umetniki, ki tam preživljajo večino svojega časa. Zasnovan je z namenom, da vam nudi najboljše pogoje od utrika vaše ideje za tattoo do njegove realizacije. V Psycho Tattoo so prepričani, da se boste v njej počutili prav tako – prostor je bil namreč zasnovan z namenom, da se v njem izpolni vsaka vaša želja.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (122)