Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za temeljito servisiranje novih ali rabljenih smuči!

od 9,50 €

# / 5

HUDA CENA za temeljito servisiranje novih ali rabljenih smuči!

od 9,50 €

Ljubitelji smučarije dobro veste, da je zanesljiva in brezhibna oprema ključnega pomena za maksimalno uživanje in varnost na snegu. V servisu bodo hitro in kakovostno naredili osnovni ali veliki servis in pripravili vaše smuči na nove dogodivščine. Naj bo vijuganje po zasneženih pobočjih varno in zabavno!

Na voljo osnovni ali veliki servis smuči! Vključeno brušenje, mazanje in poliranje.

CELOSTNO SERVISIRANJE SMUČI

Pri servisiranju se zmogljivost vaših smuči bistveno poveča in prilagodi vašemu znanju smučanja. Serviserju povejte, kakšen stil in način vožnje vam ustreza, kakšen teren vam je najljubši, ter kakšne so vaše ostale želje. Le tako bo lahko serviser ustrezno pripravil vaše smuči za prihajajočo sezono!
Vrhnja stran, obloga in robovi se očistijo in obrišejo, da se odstrani umazanija. Nato se pregledajo poškodbe na vaših smučeh.

BRUŠENJE ROBNIKOV IN DRSNE PODLAGE
Obdelava robnikov na drsni strani pomembno spremeni lastnosti smuči. Obdelava mora biti prilagojena smučarskemu znanju, namenu in tipu smuči. S pomočjo posebnega sistema pa revolucionarno natančno obdelajo robnik in pomembno izboljšajo natančnost vhodov v zavoj in izhodov iz zavoja.
Glede na zmogljivost, ki jo pričakujete od vaših smuči, se robovi »spustijo« med 0 in 3 stopinje (2 stopinji privzeto). Nastane neprekinjena gladka površina. Brušenje se izvede s keramičnimi brusili, kjer se izredno natančno zgladi in spolira pod ustreznim kotom rob smuči (kot od 90-87stopinj).

IMPREGNACIJA/MAZANJE
Zadnji korak pri vsakem servisiranju je nanašanje vročega voska. Vroči vosek impregnira oblogo, ščiti pred poškodbami in izboljša drsnost ter vodljivost športnega pripomočka. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • na voljo osnovni ali veliki servis za nove ali rabljene smuči
  • izboljšan nadzor in večja varnost na smučišču
  • dlje časa ostri robniki in gladka drsna podlaga
  • profesionalna, natančna in izkušena servisna ekipa
  • priznano podjetje, ki se že dolgo ukvarja s servisiranjem

Rezervacija ni potrebna

Pameten nakup

Podjetje s tradicijo

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

V smučarskem klubu Kranj se ukvarjajo s servisom smučarske opreme. Če tudi vaša oprema potrebuje temeljit pregled in popravilo, potem je to pravi naslov za vas, saj bodo kvalitetno poskrbeli za vaše smuči ali snowboard.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)