Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na osebno vedeževanje pri eni najboljših vedeževalk v Sloveniji!

od 12,00 €

Redna cena od 24,00 €

# / 4

50% popust na osebno vedeževanje pri eni najboljših vedeževalk v Sloveniji!

od 12,00 €

Redna cena od 24,00 €

Razrešite vprašanja in dileme, ki vas pestijo na vaši življenjski poti! Raziskujte partnerski odnos, osebni karakter najbližjih, najdite odgovor na vprašanja o financah in prisluhnite poglobljeni napovedi in analizi. Vedeževalka Tiana odgovore išče iz ciganskih in tarok kart. Vedeževanje je možno preko telefona!

Vedeževanje preko telefona! Ne skrbite več, kaj bo prinesel jutrišnji dan: spoznajte svojo prihodnost in stopite na pravo življenjsko pot.

OSEBNO VEDEŽEVANJE

Nekatere oblike vedeževanja izhajajo že iz pradavnine. Verjeli so, da se da usoda razbrati z opazovanjem raznih znamenj, kot so npr. vedenje človeka, vremenski vzorci in pojavi. Iz palic, kosti, amuletov in kamnov so si izdelali orodja, ki so služila kot pripomočki za priklic vizij in vedeževanje iz raznih kart.

VEDEŽEVALKA TIANA
Vedeževalkin vpogled je v tarok in iz ciganskih kart, ki so ji v pomoč pri lastni intuiciji, ter za pomoč pri konkretnem odgovoru na vaša dotična vprašanja. Svoje poslanstvo opravlja že več kot 20 let in vsak dan za vas z mero velikega veselja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vedeževanje pri eni najboljših vedeževalk v Sloveniji
  • vedeževanje, jasnovidnost, pogled v preteklost, sedanjost in prihodnost
  • poglobljena napoved iz ciganskih in tarot kart
  • pridobite odgovore glede ljubezni, zdravja, šolanja, posla in financ
  • poglobljen in zelo prijazen osebni pristop samo za vas
  • spoznajte svojo prihodnost in se znebite dvomov in skrbi

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Zelo iskana ponudba

VEČ O PONUDNIKU

Tiana je že dobrih 20 let vedeževalka in svetovalka. Ko so se osebe pričele vedno bolj pogosto vračati k njej po nasvet ter iskati njeno pomoč in jo hkrati priporočale še drugim, je profesionalno pričela z vedeževanjem in svetovanjem. Z osebno rastjo in motivacijskim svetovanjem - delavnicami je pričela nekaj let nazaj, ko je osebni podvig potrebovala tudi sama. Ker je le-to sama zmogla, je sedaj pripravljena pomagati tudi vam. Biti motivator je nekaj lepega - v nas prebudi že poznana znanja in velikokrat osvežijo pogled na svet... 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (161)