Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

64% popust na izdelavo astrološke natalne karte na kar 20 straneh!

27,90 €

Redna cena od 77,90 €

# / 2

64% popust na izdelavo astrološke natalne karte na kar 20 straneh!

27,90 €

Redna cena od 77,90 €

Odkrijte položaj planetov in zvezd ob vašem rojstvu ter njihov vpliv na vaše življenje! Naša osebnost je veliko več kot to, kar vidimo na površju. V ozadju delujejo posebne silnice, ki se jih sami niti ne zavedamo. Pri tem nam pomaga tisočletna modrost astrologije! Natalna astrološka karta, predstavlja astrološki zapis ob času vašega rojstva, zapis na nebu, postavitev planetov in zvezd. Planeti in zvezde oddajajo določene frekvence, s katero neprestano vplivajo na nas. Natalno karto prejmete na približno 20 straneh!

Odkrijte položaj planetov ob vašem rojstvu ter njihov vpliv na vaše življenje! Natalno karto prejmete na približno 20 straneh.

NATALNA KARTA

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila.

Imamo več vrst astroloških kart. V astrologiji je najpomembnejša natalna karta. Natalno karto včasih poimenujemo tudi rojstna karta. Natalna astrološka karta, predstavlja astrološki zapis ob času rojstva določenega subjekta, običajno neke osebe. Predstavlja zapis na nebu, postavitev planetov in zvezd, ob rojstvu določene osebe.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odkrijte položaj planetov ob vašem rojstvu ter njihov vpliv na vaše življenje
  • profesionalna izdelava astrološke karte!
  • natalno karto prejmete na približno 20 straneh
  • karta na podlagi imena, priimka, datuma, ure in kraja rojstva
  • z natalno karto boste dobili širok vpogled v svojo osebnost
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Brezplačna poštnina

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

V novem Salonu Ela, ki se nahaja v Žalcu vam nudijo storitve za oblikovanje telesa, negi telesa in razne masaže. Na voljo so tudi predavanja o zdravi prehrani ter svetovanje o prehranjevanju ter načinu gibanja, otroške ustvarjalnice, pomoč pri učenju, tečaj šivanja in stilsko svetovanje z vključenim brezplačnim ličenjem.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (138)