Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Modni dodatek! 63% popust na vedno trendovski piercing iz kirurškega jekla!

14,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 3

Modni dodatek! 63% popust na vedno trendovski piercing iz kirurškega jekla!

14,90 €

Redna cena od 40,00 €

Potrebujete spremembo? Poudarite svojo osebnost in okrasite del telesa po svoji izbiri! Piercing iz kirurškega jekla bo popestril vaš videz. V salonu vam bodo znali strokovno svetovati, izbrati najboljši del telesa za piercing in vam dali ustrezne napotke za nadaljnjo nego.

Piercing iz kirurškega jekla na različnih delih telesa bo popestril vaš videz!

POSTOPEK PIERCINGA

PIERCING
Piercer najprej razkuži določeni del telesa, nato sledi natančno pozicioniranje. Za pozicioniranje si je treba vzeti dovolj časa, saj bo uhan v telesu dolgo. Šele, ko je posameznik zadovoljen s pozicijo se pripravi na piercing. Običajno je najboljše, da ste v času izdelave piercinga v ležečem položaju, saj se telo takrat sprosti. Piercer mora pred strankinimi očmi pripraviti set orodja, ki mora biti sterilno (vedno nova igla, rokavice, sanitetni material, uhani in sterilno orodje).

OPOZORILA PRED POSTOPKOM: pred postopkom ne uživajte psihoaktivnih substanc in bodite trezni. Od zadnjega obroka naj ne minejo več kot 4 ure, in če je le mogoče, se izogibajte jemanju aspirina ali drugih sredstev, ki redčijo kri. V primeru, da imate kakršnekoli zdravstvene težave ali posebnosti to nujno omenite. Piercanje ni priporočljivo za ženske v času nosečnosti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • strokoven pregled in posvet
  • piercing je primeren za moške in ženske
  • sterilno in profesionalno opravljena storitev
  • čudovit dodatek, ki bo poudaril vašo osebnost in poživel vaš videz
  • strokovno osebje in prijeten salon
  • nova podoba, ki bo pritegnila občudujoče poglede

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Kozmetični salon Cveta Hiršman je simpatičen salon na Kolodvorski ulici 14/A v Ljubljani (1. nadstropje, vhod iz dvorišča), ki nudi pestro izbiro storitev. Nudijo nege obraza in telesa, nego rok in nog, depilacije, laserske postopke IPL, klinično masažo telesa, odstranjevanje kapila in bradavic, make up, vstavljanje uhanov in storitve za lepe zobe. Strokovnjaki vas z veseljem pričakujejo, da vas uredijo od glave do pet!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (140)