Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Razvajanje z možnostjo izbire med 5 različnimi masažami do 69% ceneje!

od 19,90 €

Redna cena od 65,00 €

# / 4

Razvajanje z možnostjo izbire med 5 različnimi masažami do 69% ceneje!

od 19,90 €

Redna cena od 65,00 €

Specialiteta salona je masaža z vročimi kamni z najvišjo temperaturo na svetu, protibolečinska masaža pa bo izboljšala kakovost vašega življenja! Vključena tudi kava, čaj in sadje. Možnost masaže za pare istočasno.

Masaža z vročimi kamni, protibolečinska masaža, klasično masaža, sprostitvena masaža ali aroma masaža! GRATIS kava, čaj in sadje.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • GRATIS Lavazza kava, čaj in sadje

MASAŽE

MASAŽA Z VROČIMI VULKANSKIMI KAMNI
Tretma, ki prebudi čute v telesu in ponudi edinstveno aromatično popotovanje duha. Blagodejni učinki pa ne vplivajo le na duha, temveč tudi na fizično telo. Blagodejni učinki te masaže so: celostna globoka sprostitev telesa in duha, sprostitev utrujenih mišic, pospešitev prekrvavitve, zmanjšanje stresa z močjo eteričnega olja.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
S protibolečinsko masažo zmehčamo otrdele mišice, pospešimo prekrvavitev in odtok limfe. Bolečina izgine in poveča se gibljivost hrbtenice. S tem se izboljša kakovost življenja.

AROMATERAPIJSKA MASAŽA
Zelo učinkovit splet dišav in masaže, ki vas popolnoma razbremeni vsakdanjega stresa. Eterična olja, ki jih uporabljajo pri takšni masaži, so močno koncentrirane substance, pridobljene iz različnih rastlin. Vsebujejo zdravilne lastnosti rastline, s svojimi vonji pa vas naravna eterična olja pomirijo in sprostijo, nekatera naravna eterična olja pa tudi poživljajo in prebujajo (na voljo so eterična, medena in druga olja).

SPROSTITVENA MASAŽA
Masaža je najbolj osredotočena na tako imenovane vroče točke - zgornji del hrbta, vrat ter ramenski obroč. Masaža je namenjena sprostitvi napetih mišic v področjih kjer se te težave najpogosteje pojavljajo, bodisi zaradi življenjskega stila ali dela v službi. Masirata se obe strani hrbta, od spodnjega dela k vrhnjemu, nato prehod na ramena, vrat in glavo. Masaža se izvaja v ležečem in sedečem položaju na velikih blazinah.

KLASIČNA MASAŽA
masaža blagodejno vpliva na utrujeno telo in mu povrne življensko enrgijo. Pri masaži uporabljamo olja, ki še dodatno pripomorejo k sprostitvi mišic in hkrati sprostilno delujejo na stanje duha. Masažo priporočamo vsaj enkrat mesečno, da naše telo začuti udobje in relaksacijo po napornih vsakodnevnih obveznosti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zagotovljena popolna sprostitev
  • pestra izbira masaž, med katerimi boste zagotovo našli sebi ustrezno
  • možnost masaže za pare istočasno
  • masažni salon omogoča diskretno masažo brez prisotnosti drugih strank
  • masaža odpravlja fizične in psihične napetosti
  • na voljo je veliko brezplačno parkirišče
  • GRATIS Lavazza kava, čaj in sadje

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Tihi dvor je salon, specializiran za različne vrste masaž in nego telesa za vašo popolno sprostitev in splošno dobro počutje. Nudijo masaže v vročimi vuklanskimi kamni, z vročimi školjkami, protibolečinske masaže, aromaterapijske masaže, antistresne in energijske masaže. Med njihove storitve spada tudi najem jacuzzija in finske savne, poleg tega pa si lahko privoščite še sveže sadje in uživate ob steklenici dobrega penečega vina, ki je odlična izbira za romantično razvajanje! Za nepozabno doživetje obiščite Tihi dvor in sprostite telo in dušo. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (156)