k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Protibolečinska masaža z možnostjo trigger point terapije do 69% ceneje!

od 12,50 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3

Protibolečinska masaža z možnostjo trigger point terapije do 69% ceneje!

od 12,50 €

Redna cena od 30,00 €

Sodoben način življenja pogosto povzroči težave v hrbtu, vratu in predelu ramen. Protibolečinska masaža usmerjena k odpravi vaših težav, v kombinaciji s trigger point ali termo terapijo, je kot nalašč za lajšanje bolečin, zmanjševanje napetosti mišic in stresa. Prepustite se maserjem in medicinskemu kadru za zdravje in lahkotno gibanje!

Protibolečinska masaža usmerjena k odpravi vaših težav! Izbirate lahko tudi med trigger point ali termo terapijo!

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA IN TERAPIJE

Prijetno okolje, pomirjujoča glasba in poklicni maserji, so zagotovilo za stanje popolnega miru in harmonije v vašem telesu. Masaža vam bo povrnila dobro počutje in zbrane uravnotežene misli, ter pozitivno vplivala na vaše zdravje. Hkrati se boste počutili sveže in sproščeno.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu, vratu ali hrbtenici priporočajo protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje.
Protibolečinska masaža zelo dobro vpliva na prekrvavitev in ima blagodejne učinke na mišice. Priporočajo jo tudi po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih. Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše splošno počutje in zdravje.

TRIGGER POINT TERAPIJA
To je terapija miofascialnih prožilnih točk in je manualna tehnika, s katero selektivno zmanjšamo napetost v mišicah.
Trigger točke (bolj poznane kot mišični vozli) nastanejo po poškodbah mišic in skeleta, pri preobremenitvah ali dolgotrajnih ponavljajočih se gibih posameznih delov telesa. Mišična vlakna ostanejo v skrčenem ali raztegnjenem položaju ter povzročajo lokalno ali preneseno bolečino. Aktivne trigger točke povzročajo spontano bolečino, latentne trigger točke pa lahko povzročijo občutek napetosti, zategnjenosti.
Med terapijo s pritiski na posamezne dele mišic dosežejo sprostitev znotraj mišičnih vlaken in zopet omogočijo njihovo normalno gibljivost

TERMO TERAPIJA
Pri termoterapiji uporabljajo toplotno energijo v terapevtske namene, neglede na to ali toploto dovajajo ali odvajajo. Termoterapijo delijo v postopke za ogrevanje, kjer dovajajo in ohlajevanje, kjer odvajamo toplotno energijo. Za ogrevanje se uporabljajo različni viri toplote (kratki val, mikroval, razne toplotne obloge, infrardeča lučka itd.).

DELNA TERAPEVTSKA PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Večkrat se zgodi, da sploh nimate časa zase, zato so v Studiu Kvadrus pripravili kratko 30 minutno masažo prilagojeno vašim potrebam. Neznosna pekoča bolečina bo izginila, vzpostavila se bo cirkulacija, spet boste gibčni in dobre volje. Hitri tempo življenja nas najde ne pripravljene … naredite temu konec in poskrbite, da bo vaše telo v dobri formi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masaža in terapije so primerne za preventivne in kurativne primere
  • storitev odpravi utrujenost in občutek razdraženosti v mišicah
  • popolna sprostitev telesa in duha ter zmanjšanje stresa
  • izboljšanje krvnega in limfnega pretoka
  • poskrbi za vaše telo in zdravje

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (144)