Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Proti izčrpanosti! 58% popust na tibetansko refleksoterapija vratu in glave!

18,90 €

Redna cena od 45,00 €

# / 2

Proti izčrpanosti! 58% popust na tibetansko refleksoterapija vratu in glave!

18,90 €

Redna cena od 45,00 €

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost s popolnoma naravno metodo – tibetansko nevrološko refleksoterapijo. Ta je učinkovita pri odpravljanju različnih obolenj ter v boju proti hitremu načinu življenja, ki pripelje do izčrpanosti. Terapija stimulira refleksne točke in cone ter v telesu vzpostavi ravnovesje. Refleksoterapija vratu in glave je zelo učinkovita pri težavah kot so: slaba drža, mišična napetost, revmatična obolenja, glavobol, nespečnost … Povrnite telesu ravnovesje in stopite v nov dan polni energije!

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost s popolnoma naravno metodo! Odpravite mišično napetost, revmatična obolenja, glavobol, nespečnost …

TIBETANSKA NEVROLOŠKA REFLEKSOTERAPIJA

Tibetanski pristop razreševanja različnih bolezenskih stanj temelji na tisočletni tradiciji indijske (Ayurveda), perzijske (Unani), grške, starodavne tibetanske in kitajske medicine. Tibetanska nevrološka refleksoterapija je učinkovita pri odpravljanju različnih obolenj, kot so revmatske bolezni, želodčne razjede, demenca, hormonsko neravnovesje, odpravlja pa tudi glavobole, omedlevice, nespečnost in mnoge druge bolezni. Seveda pa deluje tudi kot odlično preventivno sredstvo. S stimuliranjem refleksnih con in točk na različnih delih telesa sprostimo organizem ter v telesu ponovno vzpostavimo ravnovesje.

TIBETANSKA REFLEKSOTERAPIJA VRATU IN GLAVE
Tibetanska refleksoterapija vratu in glave je zelo učinkovita pri težavah kot so: slaba drža, mišična napetost v celem telesu, revmatična obolenja, fantomska bolečina manjkajočega uda, visok pritisk, glavobol, čir na želodcu, nespečnost, demenca, cerebralne poškodbe, vrtoglavice, odrevenelost, otekline, palpitacija, hormonalno neravnovesje in mnoge druge težave in bolezni.

BARVNA SVETLOBNA TERAPIJA BIOPTRON
Barvna svetlobna terapija je način uporabe barv in svetlobe za zagotavljanje ravnovesja in krepitev naše energije, s čimer ohranjamo zdravje, sproščenost in harmonijo našega telesa. Njen namen je zdraviti vzrok bolezni. Lahko jo izvajamo kot dopolnilo refleksoterapiji ali pa kot povsem samostojno terapijo. Učinkovita je pri zdravljenju bolečin v vratu, ramenih in hrbtu, izvinih, izpahih, blaži bolečine mišic/sklepov, spodbuja njihovo gibljivost, pomaga pri kroničnem artritisu in artrozi, kožnih obolenjih, opeklinah, alergijskih bolezni dihal, pooperacijskih ranah, odpravlja sindrom kronične utrujenosti ipd. Primerna je tako za odrasle kot tudi za otroke in novorojenčke.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odkrijte ravnovesje v sebi
  • učinkovita pri odpravljanju različnih obolenj ter v boju proti stresu
  • odpravite slabo držo, napetost, revmatična obolenja, glavobol
  • izboljšajte svoje počutje
  • GRATIS: stimulacija refleksnih točk in barvna terapija bioptron
  • nov salon

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Masažni salon Balance svojim strankam nudi različne vrste refleksoterapije, ki s povsem naravno metodo povrne vašemu telesu izgubljeno ravnovesje!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (191)