k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Premagajte bolečine in utrujenost s protibolečinsko masažo do 67% ceneje!

od 17,90 €

Redna cena od 50,00 €

prodani

Prodanih 61 kuponov

# / 3
ISKANO

Premagajte bolečine in utrujenost s protibolečinsko masažo do 67% ceneje!

od 17,90 €

Redna cena od 50,00 €

prodani

Prodanih 61 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Sodoben način življenja pogosto povzroči težave v hrbtu, vratu in predelu ramen. Protibolečinska masaža usmerjena k odpravi vaših težav je kot nalašč za lajšanje bolečin, zmanjševanje napetosti mišic in stresa. Prepustite se strokovnim maserjem in medicinskemu kadru za zdravje in lahkotno gibanje! 

Odpravite bolečine v križu, vratu, hrbtenici, ledvenem delu in prsnem košu. Zmanjšajte stres in izboljšajte vašo prekrvavitev!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna masaža proti utrujenosti in bolečinam za 1 osebo

  Preberi vse

  -67 %

  60,00 €

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  45-minutna masaža proti utrujenosti in bolečinam za 1 osebo

  Preberi vse

  -64 %

  50,00 €

  17,90 €

  Vrnemo 0,09 €

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA

Prijetno okolje, pomirjujoča glasba in poklicni maserji, so zagotovilo za stanje popolnega miru in harmonije v vašem telesu. Masaža vam bo povrnila dobro počutje in zbrane uravnotežene misli, ter pozitivno vplivala na vaše zdravje. Hkrati se boste počutili sveže in sproščeno.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu, vratu ali hrbtenici priporočajo protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje.

Protibolečinska masaža zelo dobro vpliva na prekrvavitev in ima blagodejne učinke na mišice. Priporočajo jo tudi po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih. Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše splošno počutje in zdravje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • masaža in terapije so primerne za preventivne in kurativne primere
 • storitev odpravi utrujenost in občutek razdraženosti v mišicah
 • popolna sprostitev telesa in duha ter zmanjšanje stresa
 • izboljšanje krvnega in limfnega pretoka
 • poskrbi za vaše telo in zdravje

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, a unovči le 1.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 28.2.2020.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija s kodo kupona izključno na telefonsko številko 041 704 363 vsak dan v tednu od 8.00 do 18.00 ure.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro. 

 

Na masažo pridite vsaj 5 minut pred pričetkom. Pred prihodom na masažo se doma stuširajte. Če imate daljše lase, si jih pred masažo spnite. Dve uri pred masažo niso priporočljivi obilnejši obroki, kajenje in uživanje alkoholnih pijač. Po masaži je priporočljivo 10 minutno tuširanje. V dveh urah po masaži popijte vsaj liter vode in počivajte. Ponudnika pred pričetkom opozorite na morebitne zdravstvene težave.

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (131)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!