Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Premagajte bolečine in utrujenost s protibolečinsko masažo do 67% ceneje!

od 17,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 3
ISKANO

Premagajte bolečine in utrujenost s protibolečinsko masažo do 67% ceneje!

od 17,90 €

Redna cena od 50,00 €

Sodoben način življenja pogosto povzroči težave v hrbtu, vratu in predelu ramen. Protibolečinska masaža usmerjena k odpravi vaših težav je kot nalašč za lajšanje bolečin, zmanjševanje napetosti mišic in stresa. Prepustite se strokovnim maserjem in medicinskemu kadru za zdravje in lahkotno gibanje! 

Odpravite bolečine v križu, vratu, hrbtenici, ledvenem delu in prsnem košu. Zmanjšajte stres in izboljšajte vašo prekrvavitev!

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA

Prijetno okolje, pomirjujoča glasba in poklicni maserji, so zagotovilo za stanje popolnega miru in harmonije v vašem telesu. Masaža vam bo povrnila dobro počutje in zbrane uravnotežene misli, ter pozitivno vplivala na vaše zdravje. Hkrati se boste počutili sveže in sproščeno.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu, vratu ali hrbtenici priporočajo protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje.

Protibolečinska masaža zelo dobro vpliva na prekrvavitev in ima blagodejne učinke na mišice. Priporočajo jo tudi po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih. Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše splošno počutje in zdravje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masaža in terapije so primerne za preventivne in kurativne primere
  • storitev odpravi utrujenost in občutek razdraženosti v mišicah
  • popolna sprostitev telesa in duha ter zmanjšanje stresa
  • izboljšanje krvnega in limfnega pretoka
  • poskrbi za vaše telo in zdravje

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)