HUDA CENA za terapevtsko, indijsko ali masažo s trigger point terapijo!

od 14,40 €

prodani

Prodanih 8 kuponov

# / 5

HUDA CENA za terapevtsko, indijsko ali masažo s trigger point terapijo!

od 14,40 €

prodani

Prodanih 8 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Na voljo 3 učinkovite različne masaže! Indijska masaža glave lajša glavobole, migrene ter omogoči telesu in umu globok počitek. Terapevtska masaža hrbta pomaga pri odpravi ali zmanjšanju bolečin in se odredotoča na sproščanje mišic. Masaža globokih tkiv s trigger point terapijo pa pomaga pri odpravi mišičnih vozlov in s tem dolgoročno zmanjša bolečino. 

Na voljo 3 učinkovite različne masaže! Masaža globokih tkiv s trigger point terapijo, indijska masaža glave ali terapevtska masaža hrbta!

Za to ponudbo imamo kar 3 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna masaža globokih tkiv s trigger point terapijo za 1 osebo

  Preberi vse

  HUDA CENA

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna terapevtska masaža hrbta za 1 osebo

  Preberi vse

  HUDA CENA

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  45-minutna indijska masaža glave za 1 osebo

  Preberi vse

  HUDA CENA

  14,40 €

  Vrnemo 0,07 €

MASAŽE

INDIJSKA MASAŽA HRBTA
Indijska masaža glave za lajšanje glavobolov in sprostitev, po izkušnjah strankam najbolj ustreza po napornem delovnem dnevu/ tednu. Indijska masaža glave uravnoteži delovanje obeh možganskih polovic, odpravlja umsko napetost in prinese globoko sprostitev. Lajša glavobole, migrene ter omogoči telesu in umu globok počitek. Pomaga pri lajšanju simptomov stresnega življenja in pri nespečnosti. Je močna sprostitvena terapija, povečuje jasnost in umirjenost uma. Krepi spomin in koncentracijo.

TERAPEVSTKA MASAŽA HRBTA
Končni cilj terapevtske masaže je odprava ali zmanjšanje bolečin. Terapevtska masaža hrbta je natančna, posamezniku prilagojena, globinska masaža, ki se osredoroča na sproščanje in mehčanje mišic hrbta in njihovih narastišč. Z njo povečamo prekrvavitev in dosežemo sprostitev mišic. S terapevtsko masažo se pospeši odvajanje toksinov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti, ki nastane kot posledica nezadostnega gibanja. Povečana prekrvavljenost tkiva omogoča medvretenčnim diskom da dobijo dovolj hrane, kar je ključnega pomena predvsem takrat, ko so že prisotne degenerativne spremembe. Ogreje, sprosti in raztegne celotno hrbtenico. Poveča gibljivost ter povrne občutek vitalnosti.

MASAŽA GLOBOKIH TKIV S TRIGGER POINT TERAPIJO
Masaža globokih tkiv s trigger point terapijo pomaga pri odpravi mišičnih vozlov in s tem dolgoročno zmanjša bolečino. Masaža globokih tkiv se osredotoča na globlje plasti mišičnega tkiva. Uporablja se za zmanjšanje kronične napetosti v mišicah, pri strukturnih in biomehanskih problemih, rehabilitaciji poškodb, vpliva na večjo gibljivost sklepov, pomaga pri bolečinskih sindromih v hrbtu, vratu, glavobolih, cerviko-brahialnem sindromu. Je izjemno učinkovita pri odpravljanju bolečin in napetosti praktično v predelu celotne hrbtenice. Miofascialna prožilna točka (trigger točka) je žarišče prekomerne vzdraženosti v napetih skeletnih mišicah in je locirana v mišičnem tkivu in/ali mišični ovojnici. S trigger point terapijo s posebnimi manualnimi tehnikami stimuliramo najbolj bolečo točko v mišici in jo s tem sproščamo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • Na voljo 3 učinkovite različne masaže!
 • indijska masaža glave lajša glavobole, migrene, krepi spomin in koncentracijo
 • cilj terapevtske masaže je odprava ali zmanjšanje bolečin
 • masaža globokih tkiv pomaga pri odpravi mišičnih vozlov
 • odlična ideja za darilo

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.4.2021.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 031 792 105 ali SMS (PON-SOB 9:00-18:00).

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Kupon si lahko pošljete na vaš e-mail ali si ga natisnete.

VEČ O PONUDNIKU

Sudio Sinergija je studio zdravja in dobrega počutja, kjer ponujajo masažne storitve, trigger point terapije, access bars terapije, protibolečinske akupresure, terapevtske edukacije in svetovanje ter delavnice.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (138)

Pri tej ponudbi so na voljo 3 možnosti. Izberi najboljšo!