Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

51% popust na tečaj japonske masaže proti prehladu, gripi in alergijam!

od 39,00 €

Redna cena od 80,00 €

# / 3

51% popust na tečaj japonske masaže proti prehladu, gripi in alergijam!

od 39,00 €

Redna cena od 80,00 €

Če ste manualno tehniko od nekdaj želeli osvojiti ali pa radi razvajate z blagodejno masažo vam drage osebe, potem se priučite japonske shiatsu masaže! Gre za preprosto, a učinkovito masažo ramen, hrbtenice, glave in išias točk proti prehladu, gripi in alergijam! Osvojite skrivnosti in tehnike starodavne japonske veščine!

Naučite se preproste, a učinkovite masaže ramen, hrbtenice, glave in išias točk proti prehladu, gripi in alergijam!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • naučite se preproste, a učinkovite masaže ramen, hrbtenice, glave in išias točk z blagodejnimi učinki za dušo in telo
  • tečaj zajema 5 pedagoških ur
  • naučili se boste tehnik japonske masaže, masaže proti prehladnim obolenjem, gripi in alergiji

japonska shiatsu masaža

Shiatsu je starodavna veščina zdravljenja, ki izhaja iz Japonske in je oblika terapije, pri kateri pritiskamo na akupunkturne točke in tako uravnovešamo telesno energijo. Shiatsu terapija je lahko dinamična ali statična, poleg pritiskanja lahko vsebuje natezanje udov, zgornjega dela trupa, gnetenje in sproščanje zategnjenih mišic in podpiranje šibkih področij. Shiatsu se je razvil iz tradicionalne orientalske masaže in podobno kot druge vzhodne terapije deluje na podlagi energetskega telesnega sistema z uporabo mreže meridianov in energetskih kanalov. Koncept o telesu kot o energetskem organizmu izhaja iz tradicionalne kitajske misli in se je skozi stoletja izkušenj in proučevanja razvil v sistem medicinske teorije.

Na tečaju shiatsu - japonske masaže se naučite preproste, a učinkovite masaže ramen, hrbtenice, glave, išias točke. S tem znanjem pomagamo sebi in bližnjim pri alergijah, astmi, bolečini v hrbtenici, revmi, išiasu, migreni, gripi, pri "medvedji hoji", saj prost pretok vitalne energije (kitajsko chi) tako dvigne odpornost telesa. Lahko pomaga pri okrevanju pri gripi, zakrčeni roki, v hipu lahko pomaga tudi v primerih srčne kapi. Seveda je vsak posameznik drugačen. Veliko je odvisno od našega truda, dela, trajanja obolenja in vere v uspeh.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masaža ramen, hrbtenice, glave in išias točk z blagodejnimi učinki za dušo in te
  • oblika terapije s katero uravnovešamo telesno energijo
  • japonska masaža pomaga pri alergijah, astmi, revmi, migreni, gripi ...
  • tečaj zajema 5 pedagoških ur pod vodstvom strokovnega osebja
  • osvojite skrivnosti in tehnike starodavne japonske veščine

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Hiter nakup

VEČ O PONUDNIKU

Prof. Helena Alenka Bizjak je po izobrazbi pedagoginja, ki vodi tudi seminarje masaž shiatsu, kjer na razumljiv način razloži in prikaže kako se lahko vsak na vzhodnjaški način zdravi in pripomore k hitrejšemu zdravljenju. K alternativnem zdravljenju se je obrnila, ko se je njen mlajši sin rodil s srčno napako, takrat ga je sama začela zdraviti z akupresuro, masažo shiatsu in refleksno masažo stopal. Sedaj, pa želi to znanje predati tudi drugim. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (136)