Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

66% popust na sprostitveno masažo z vročimi kamni za dve osebi!

od 35,80 €

Redna cena od 80,00 €

# / 5
PRVIČ NA KUPONKO.SI

66% popust na sprostitveno masažo z vročimi kamni za dve osebi!

od 35,80 €

Redna cena od 80,00 €

Pospešite prekrvavitev in odpravite utrujenost mišic z masažo, ki izboljša tako počutje telesa, kot tudi duha! Prepojeni kamni z zdravilnimi eteričnimi olji pospešujejo cirkulacijo in pomagajo izločiti odvečne nezdrave snovi.

Pospešite prekrvavitev in odpravite utrujenost mišic z masažo, ki izboljša tako počutje telesa, kot tudi duha ob masaži v paru!

masaža z vročimi kamni

Masaža z vročimi kamni je dobro poznana po vsem svetu. Pri tej masaži se naravno zglajeni, vroči kamni vulkanskega izvora uporabljajo kot pripomoček za masažo. Njihova toplota pripomore k občutku popolne sprostitve. Kamni, prepojeni z zdravilnimi eteričnimi olji, pospešujejo cirkulacijo in sproščajo utrujene mišice. Iz vašega telesa pomagajo izločiti odvečne in nezdrave snovi. Uravnavajo, poživljajo in vitalizirajo energijske centre. Je predvsem nežna, sproščujoča masaža, odlična za mrzle dni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • na voljo kar tri opcije trajanja masaže
  • uživajte v masaži za 2 osebi
  • sprostitev utrujenih mišic in pospešitev cirkulacije
  • vzpostavitev telesne harmonije s sproženjem energetskih točk.
  • izkušen maser
  • pospešitev izločanja odvečnih snovi iz telesa
  • popolna masaža za hladne dni

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)