Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

63% popust na masažno razvajanje v dvoje s 3-hodnim kosilom ali večerjo!

59,00 €

Redna cena od 160,00 €

# / 5
PRIPOROČAMO

63% popust na masažno razvajanje v dvoje s 3-hodnim kosilom ali večerjo!

59,00 €

Redna cena od 160,00 €

Včasih je potrebno le malo, da se zopet prižge tista iskrica med vama, ki vaju poveže in da občutek sprejetosti in ljubljenosti. V Termah Dobrna vaju čaka popoln ritual romantične narave in masažne sprostitve, ki bo prenovil vajino ljubezen. Obiščeta lahko tudi številne bazene Term Dobrna in se v wellness centru povsem sprostita. Za popoln zaključek pa si privoščita še kosilo ali večerjo v restavraciji May v hotelu Vita!

Prebudite romanco med vama! Masaža razvajanja in spretne roke maserjev za nepozabno preživete skupne trenutke.

La Vita Spa & Beauty

MASAŽA Z ZLATO OBLOGO ROK
Edinstveno razvajanje, nege telesa in obraza, omamne dišave, prijetna svetloba in skrbne roke terapevtov bodo postali nepogrešljivi sopotniki vašega razvajanja in zadovoljstva. Masaža z zlato oblogo rok, blagodejno dateljnovo olje in nežni vonj jantarja in mirte vam bo pričaral pridih orienta, zlata obloga za roke pa bo poskrbela za nahranitev in navlažitev.

KULINARIKA
Eleganten ambient in čudovit pogled na lepote kraja vas bosta popeljala v svet druženja in kulinaričnega uživanja. Bogata izbira okusov gastronomskih specialitet, izbranih in pripravljenih po tradicionalnih receptih, h katerim bodo postregli najkakovostnejša slovenska vina, vas bo navdušila.
Caffe & Restaurant May je namenjen tudi prijetnim druženjem ob pestrem večernem programu. Petki in sobote so namenjeni predvsem živi plesni glasbi. Za sladka razvajanja lahko izberete dnevno sveže sladice, torte, ki jih pripravljajo sami in so prilagojene posamezni sezoni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popolna sprostitev in harmonija za 2
  • presenetite partnerja s čudovitim darilom masaže
  • masaža manjša utrujenost in raven stresa, odpravlja bolečine in sprošča
  • pomirjeni in sproščeni pod rokami izkušenih terapevtov
  • privoščite si razvajanje v dvoje in poživite vajino ljubezen
  • obiščete pa lahko tudi 200 letni zdraviliški park

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

V masažno-lepotnem centru La Vita Spa & Beauty (Hotel Vita, 1. nadstropje) boste deležni popolne sprostitve in razvajanja. V centru med drugim nudijo različne nege telesa in obraza, bogate masaže telesa in programe za oblikovanje postave. Skrbne roke terapevtov, omamne dišave in prijetna svetloba zaokrožijo celotno ponudbo v prijetno razvajanje in popolno zadovoljstvo strank.

600 let tradicije in kraji, ki človeka prevzamejo do te mere, da se želi vrniti. Dobrna je zagotovo kraj, kamor se boste radi vračali. Terme Dobrna že vrsto let navdušujejo s svojo sodobnostjo in tako se Dobrna ponaša z enim izmed najkvalitetnejših zdravilišč pri nas.

WELLNESS
Med raznovrstno ponudbo Term Dobrna spada tudi pestra wellness ponudba, v kateri lahko uživate v hotelu Vita. Gre za najmlajši hotel, kjer je vsa ponudba združena pod eno streho in za dobro počutje poskrbijo razvajanje v masažno lepotnem centru La Vita Spa & Beauty, bazeni s termalno vodo in Dežela savn. Obisk Medicinskega centra vas bo navdal z odličnostjo občutka, da ste nekaj postorili za svoje zdravje. V Deželi savn pa se lahko gostje sprostijo v številnih savnah - finski, parni, infra in ledeni, masažnih bazenih, pol-ogrevanih klopeh in vitaminskem baru.  

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Lotite se lahko športne aktivnosti in obiščete notranji fitness ali pa se odpravite na sprehod v 200 letni zdraviliški park. Otroci se bodo lahko zabavali v Otroškem mini klubu, kjer ustvarjajo v različnih kreativnih delavnicah, obiščejo otroški kino ali uživajo v otroškem disco večeru. V dobrem vremenu pa je Dobrna tudi idealno izhodišče za kolesarje. Destinacije so skoraj neomejene, od prelepe Savinjske doline z Mozirskim gajem in Logarsko dolino do Šmartinskega jezera in Celjskega gradu. Možnosti v okolici Term Dobrna je resnično ogromno.

KAM NA IZLET?
Terme Dobrna ležijo na odlični lokaciji za popestritev dneva z zanimivimi izleti. Lahko se odpravite na Šmartinsko jezero, umetno po nastanku, v neposredni bližini Celja, sredi travnikov in gozdov, je priljubljeno med sprehajalci, rekreativci in športniki. Lahko obiščete tudi Mozirski gaj, ki se razprostira na sedem hektarjev velikem prostoru. V gaju so negovane parkovne zelenice, cvetlične grede, obilje okrasnih grmovnic, voda in veliko etnografskih objektov z opremo iz podeželskega življenja in številne male živali. Ste ljubitelj vina? Potem je prava odločitev, da obiščete posestvo Škalce, kjer se ukvarjajo s pridelavo vina in grozdja. TUKAJ najdete širok izbor odličnih idej za izlete. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (136)