50% popust na klasično masažo z grškimi, kitajskimi in rimskimi tehnikami!

od 20,00 €

Redna cena od 40,00 €

prodani

Prodanih 17 kuponov

# / 6
EKSKLUZIVNO

50% popust na klasično masažo z grškimi, kitajskimi in rimskimi tehnikami!

od 20,00 €

Redna cena od 40,00 €

prodani

Prodanih 17 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Aktivirajte sproščanje hormonov sreče s klasično masažo, z grškimi, kitajskimi, egipčanskimi in rimskimi ročnimi tehnikami masiranja! V Termah Dobrna vas čaka popoln ritual masažne sprostitve. Obiščete lahko tudi številne bazene Term Dobrna in ali pa si privoščite še večerjo v restavraciji May v hotelu Vita!

Aktivirajte sproščanje hormonov sreče s klasično masažo, z grškimi, kitajskimi, egipčanskimi in rimskimi ročnimi tehnikami masiranja!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 50-minutna klasična masaža za 1 osebo

  Preberi vse

  -50 %

  52,00 €

  26,00 €

  Vrnemo 0,13 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 30-minutna klasična masaža za 1 osebo

  Preberi vse

  -50 %

  40,00 €

  20,00 €

  Vrnemo 0,10 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • masaža grške, kitajske, egipčanske in rimske ročne tehnike masiranja

La Vita Spa & Beauty

Masažo si privoščite, ko si želite sprostitve in harmonije v sebi. Z masažo dosežemo sprostitveno, terapevtsko in energijsko harmonijo telesa. Masaža dokazano krepi zdravje, saj zmanjšuje utrujenost in raven stresnih hormonov, krepi imunski sistem, zmanjšuje pogostost glavobolov, odpravlja bolečine iz hrbta, zmanjšuje mišično napetost, blaži depresijo, poveča prehranjenost in zdravje kože ter izboljšuje prožnost telesa.

KLASIČNA MASAŽA
Masaža združuje grške, kitajske, egipčanske in rimske ročne tehnike masiranja. Aktivira sproščanje hormonov sreče, prinaša energetsko ravnotežje in osvobaja stres. Za popolno sproščenost vašega telesa in duha.

KULINARIKA (z doplačilom)
Eleganten ambient in čudovit pogled na lepote kraja vas bosta popeljala v svet druženja in kulinaričnega uživanja. Bogata izbira okusov gastronomskih specialitet, izbranih in pripravljenih po tradicionalnih receptih, h katerim bodo postregli najkakovostnejša slovenska vina, vas bo navdušila.
Caffe & Restaurant May je namenjen tudi prijetnim druženjem ob pestrem večernem programu. Petki in sobote so namenjeni predvsem živi plesni glasbi. Za sladka razvajanja lahko izberete dnevno sveže sladice, torte, ki jih pripravljajo sami in so prilagojene posamezni sezoni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • masaža manjša utrujenost in raven stresa, odpravlja bolečine in sprošča
 • pomirjeni in sproščeni pod rokami izkušenih terapevtov
 • obiščete pa lahko tudi 200 letni zdraviliški park
 • klasična masaža s grškimi, kitajskimi, egipčanskimi in rimskimi tehnikami

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST

Kupon je unovčljiv do vključno 31.10.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na 03 78 08 555 v času delavnika.

PARKIRIŠČE

Brezplačni parkirni prostor v neposredni bližini hotelov.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel  ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

600 let tradicije in kraji, ki človeka prevzamejo do te mere, da se želi vrniti. Dobrna je zagotovo kraj, kamor se boste radi vračali. Terme Dobrna že vrsto let navdušujejo s svojo sodobnostjo in tako se Dobrna ponaša z enim izmed najkvalitetnejših zdravilišč pri nas.

WELLNESS
Med raznovrstno ponudbo Term Dobrna spada tudi pestra wellness ponudba, v kateri lahko uživate v hotelu Vita. Gre za najmlajši hotel, kjer je vsa ponudba združena pod eno streho in za dobro počutje poskrbijo razvajanje v masažno lepotnem centru La Vita Spa & Beauty, bazeni s termalno vodo in Dežela savn. Obisk Medicinskega centra vas bo navdal z odličnostjo občutka, da ste nekaj postorili za svoje zdravje. V Deželi savn pa se lahko gostje sprostijo v številnih savnah - finski, parni, infra in ledeni, masažnih bazenih, pol-ogrevanih klopeh in vitaminskem baru.  

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Lotite se lahko športne aktivnosti in obiščete notranji fitness ali pa se odpravite na sprehod v 200 letni zdraviliški park. Otroci se bodo lahko zabavali v Otroškem mini klubu, kjer ustvarjajo v različnih kreativnih delavnicah, obiščejo otroški kino ali uživajo v otroškem disco večeru. V dobrem vremenu pa je Dobrna tudi idealno izhodišče za kolesarje. Destinacije so skoraj neomejene, od prelepe Savinjske doline z Mozirskim gajem in Logarsko dolino do Šmartinskega jezera in Celjskega gradu. Možnosti v okolici Term Dobrna je resnično ogromno.

KAM NA IZLET?

 • Šmartinsko jezero, umetno po nastanku, v neposredni bližini Celja je priljubljeno med sprehajalci
 • muzeji in turistične kmetije - muzej Velenje na Velenjskem gradu, Muzej premogovništva, Ekomuzej hmeljastrva in pivovarstva, izletniška kmetija Pri Minki, Kmetija Lamperček - farma jelenov, Turistična kmetija Soržev mlin, Kmetija Marovšek in Hudičev graben
 • posestvo Škalce, kjer se ukvarjajo s pridelavo vina in grozdja.
 • Mozirski gaj - veliko etnografskih objektov z opremo iz podeželskega življenja in številne male živali
 • obiščite lahko še Graščino Dobrnica – Gutenek, Kačji grad, Marijino cerkev – Dobrna, Cerkev Sv. Miklavža, Rimsko Nekropolo ... 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (111)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!